Run with me?

image2.jpeg

Time flies when you have fun, and soon I will be home in Oslo again! I will write about all my experiences and upload some Of The 3000 pics I have taken so far! But first, KK Treningscamp in Turkey and Spain! And even though I will be in Turkey On The 8th Of May I will be participating in The wings for life World run! I will do The Selfie Run( there is an app for that Of course!) and my goal is 20 km! Here is some information On The run:

Following the success of the first-ever Wings for Life World Run in 2014, runners all around the world will again begin racing simultaneously, be it day or night, to raise awareness of spinal cord injury.

In norwegian:

Wings for Life World Run • Globalt veldedighetsløp der målet er å samle inn penger til organisasjonen Wings for Life som jobber med å finne en kur for å helbrede ryggmargskader. • Arrangeres i over 33 land på 35 ulike steder fordelt på 5 kontinenter rundt om i verden - nøyaktig samtidig. • Wings for Life World Run ble arrangert for første gang i 2014. I 2015 var det hele 101 280 deltagere som løp i over 35 ulike byer rundt om i verden. Over 35,2 millioner kroner ble samlet inn til stiftelsen Wings for Life • I Norge går løpet i Stavanger søndag 8.mai med start i Vågen. • En bil følger deltakerne bakfra, og når den siste løperen er tatt igjen av bilen, er løpet over. • En mannlig og en kvinnelig vinner krones til ”Wings for Life World Champions”.

Wanna join? Check out:

www.wingsforlifeworldrun.com

And for The Music? Follow me On Spotify:

Stine Hartmann