Påskero og nye venner

Jaggu har ikke påskestemningen kommet til Little Corn Island også! Men i år har jeg bytta bort påskeeggene med fish tacos og piña coladas! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De to siste dagene har vært helt fantastiske. En salig blanding av ocean watching (people watching er ikke akkurat så lett i og med at du ser de 20 turistene som er her typ annethvert sekund. Lita øy gitt!) fra hengekøya, bading og magiske gåturer ved beachen. Dette slaraffenlivet kler meg! I alle fall for en kort periode. Tok et par måpebilder fra min 1,5 times beach walk i går. Altså. Copyright Pop Up Postkort liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ergre mulig. Orker snart ikke mer jeg. Blir for digg! Var på tur med min nye venn Francois som har reist Nicaragua rundt og ELSKER å gå på tur. Perfekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han ga meg et par tips på veien, så hva er mitt neste stopp om et par dager lurer du kanskje på? Vulkan hiking!!! Som jeg gleder meg! Men nå først, SUP Yoga og litt mer slaraffenliv! Stay tuned! Og for ekle bilder? Følg meg på snap: stinita