Reisebrev fra Little Corn Island

I skrivende øyeblikk er klokka 06.27, og der jeg vanligvis ville vært på vei opp Holmenkollen akkurat nå, befinner jeg meg på en strand i Nicaragua med tre hunder. Livet altså. Lev det! Bytt ut den Bolia-sjenken din med en billigere variant, og vips så kan du også fint stikke hit du også. Minner foran materialistiske goder any day. OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tirsdag morgen satte jeg snuten mot Managua i Nicaragua. Jeg har en måned til rådighet, og ikke en eneste plan. For en lettelse. For en frihet! Og sabla etterlengtet og nødvendig etter en rimelig turbulent vinter.

Der de aller fleste som drar til Nica, velger å dra til steder på The Pacific Side, altså San Juan del Sur osv, bestemte jeg meg for å besøke den karibiske siden. Little  Corn Island er første stopp, og  etter kun en natt her, er jeg stormende forelsket i stedet. Hvor lenge jeg blir vil tiden vise, men for å gi deg et lite innblikk i hva jeg har falt for..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men la oss spole litt tilbake. Sosiale medier er morsomme dere. I det jeg fant ut hvor jeg skulle hen, dukket det plutselig opp en artig bloggpost i Facebook-feeden min fra en tidligere kollega, Jone. Jone er på en relativt lang og spennende reise i Mellom-Amerika, og vi bestemte oss for å møtes. Jeg har ikke møtt Jone på mange år, men når dette er skiltet som venter meg på flyplassen....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jones blogg. Sjekk den ut!

Etter en natt i Managua, tok vi flyet til Big Corn Island og båt til Little Corn. Her leker Jon med den nye fotballen sin. Tidenes investering. Vi har allerede blitt BFF med mange her nede!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens plan? Ikke en damn shit! Som jeg gleder meg! Namaste som en Yogi ville sagt!

Følg meg gjerne på snap ( stinita) dersom du vil drømme deg bort litt! ( advarer mot ekle strandbilder.)