Tar du lørdagsutfordringen min?

Lørdag, og kun tre dager igjen til min store YOLO-reise til Mellom-Amerikas største land, Nicaragua! Pakkelisten og to do-listen min er begge lange som et uvær, men jeg blir passe ZEN av å tenke på tingenes tilstand om eksakt en uke. Varme, strand, palme, hengekøye og en kokosnøtt i hver hånd. And repeat for a month! Krydret med slike ekle bilder på Facebook og Instagram der jeg ligger og døser i en av hengekøyene. img_9331

EKKELT! Ikke unfriend meg a. Snart er det jeg som tilbringer sommeren innendørs og du deiger deg på en strand med en corona i hver hand!

Foruten om å jakte etter ZEN-øyeblikk har jeg få planer, så hyl ut om du sitter på sted i Mellom-Amerika som er verdt et besøk eller fire overnattinger. Kjenner jeg meg selv rett får jeg nok mark i rævva etter en kort stund, så du skal ikke se bort ifra at det kommer et par bloggposter om beach(booty) work out og (klin) kokos-trening!

De siste ukene har gått med til mange artige hang outs/møter, og gårsdagen var intet unntak! Morofrøkna Monica Øien driver blant annet The Room i Oslo!

IMG_8182(1)

Forrige uke testet jeg ut timen hennes, Hollywood Bodysculpting. Er du mann strammer det kanskje ekstra mye i bicepsen nå på grunn av det svært så LOLLETE navn, men bare å LOLLE i vei du! Strammere rumpe skal du svipe lenger etter før du finner den på Tinder! Jeg gleder meg maks til å teste flere timer her, og garanterer mye LOLLEposter med god treningseffekt!

IMG_8172

SÅ til lørdagsutfordringen min! Plank touch! I videoen viser jeg tre ganger, men du skal gi meg ti! Ti med hånda  som toucher bakken til hver side, ti med hånd som toucher hånd, ti på albuene, så skuldrene, hoftene, knærne og til slutt på tærne!  Dette går unna i en fei! Come on, jeg heier på deg! Film det gjerne, og legg ut videoen på Instagram under #jobbepåmedstine og vinn en motiverende snap fra meg! (stinita)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mxb0Shi1STA&w=560&h=315]