Sporty kvinnedag

image11-e1457460641107.jpg

Fresk start på kvinnedagen med hele TO treninger på rappen i dag tidlig! Først en crosstraining med den energiske krølltoppen Ragnhild Andresen(Tjohoo)... ( som du snart ser i bladet KK Sporty! Jeg har laget en sak om Ragnhilds beste øvelser for deg som ønsker å bli sterk og smidig samtidig! Gled deg til "tannpussøvelsen" og "rockstar"- mine soleklare favoritter! Kanskje på grunn av navnene? Hehe) IMG_7336

En halv boks cottage cheese senere, var jeg på plass på The Room for en real rævøkt! Lise (my bikram yoga lady in crime. Vi var RÅ på den bikramen back in the days altså! Bare strakk oss til litt mange vondter, eller hur??) og jeg trengte kaffepåfyll for litt ekstra rumpeboost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde pynta meg med boosting lipgloss som klødde som et UVÆR i anledning Hollywood Style Bodysculpting klasse med superdama Monica Øien!

DSC_2757

Heldigvis var det mer fokus på rumpa, som dere kanskje skjønte på snap(stinita). Monica tok oss gjennom en BOOTYsculpting klasse uten sidestykke, og hadde til og med satt sammen en girl power-liste! DET blir en pop up DJ meget glad for! Til tunesa fra Madonna, Shakira, Robyn, Beyonze og Britney Spears for å nevne noen, ble det en rassbra trening for å si det bokstavelig talt. Her ser du alle jentene som kommer til å gå rimelig rart i morra.

DSC_2725

DSC_2505-1024x735

 

Avslutta dagen på en ganske så ålreit måte;  salg av leiligheten!!!! JADDA!!! Denne godbiten her er det jeg snakker om altså! Mer spenn i kassa på denne frøkna som skal snart til Nicaragua!!! Gikk for  500 000 over takst! Møkkahappy! Nå blir det feiring med skumpa. DET blir godt for denne rumpa!!!

Eventet ble sponset av Bjørn Borg