Kalenderen viser vår- ute er det vinter. Jeg stikker til...

FullSizeRender40.jpg

Ja, så har fuglene såvidt begynt å kvitre igjen, men det er det eneste vårtegnet jeg har fått med meg i alle fall! Det synes jeg er skikkelig trist, og ettersom jeg har et par uker til min neste jobb, har jeg gjort noe rimelig drøyt i dag...But first... Dagen startet med et SMØTE med denne fine dama!

(Styrketreningsmøte altså! )

IMG_7828Jeg og Christine Lampe kjørte følgende økt samtidig som vi hadde et spennende møte.

A1 Knebøy 10*3

A2 10 push ups*3

B Markløft 10*3

C1 Prowler*3

C2 Wall sit i 1 min*3

D Trappekrabbing (corefest som jeg også kaller det! Sjekk instaen min @stinehar for hvordan!)

E Plank touch

Jeg lot meg inspirere av meg selv, som tidligere har kjørt løpende møter, og skal nå gå inn for å kjøre aktive møter så godt det lar seg gjøre! You in??? Bruk #jobbepå så jeg kan se dere!

Etter SMØTET vårt, ble det ei lita tur hjemom for påfyll av mat og drikke, før jeg møtte denne duracellen! Marte fra Sprekfisene, som jeg ble kjent med via Instagram. Flere har kanskje sett våre morgenløpeturer på snap? ( Bare å adde oss foråsidetsånn: martelli og stinita)

IMG_7839

Etter 5 kosekilometer fant vi et lekestativ, og da var det gjort. Fornebu Games var ON, men siden Marte hadde en Tinder-date, måtte vi faktisk busse tilbake! Men som Marte og jeg sier, det viktigste var at vi hadde det gøy, samt at det ble en kurant mystory. Disse lange turene får vente på seg! Og heldigvis går vi mot varmere tider dere. MEN, jeg klarer faktisk ikke vente lenger. Denne kritthvite energikaninen trenger D-vitamin fortere enn svint..og har bestilt tur til NICARAGUA!!! HErreguuuud!!!

Sånn her skal jeg ha det fremover da:

nicaragua7

DÆVVER! Lander i Managua (visste ikke at det var hovedstaden jeg. Har ikke hørt om stedet en gang..Snakker de spansk? Serverer de tapas, coronas? Går det i pesos? Har ikke googla..) og har cirka en måned på meg til å farte rundt før jeg setter snuten mot Cancun i april. Så HYL ut om du vet om noen kule plasser jeg bør sjekke ut i nærheten!

Nå er det natta på denne frøkna her! 20.25, too soon? Nei, ikke med dagens aktivitetsnivå!

Må jo tross alt få hvilt litt før den store turen min!!!

Nattaklem!