Musikken som får deg opp av senga

FullSizeRender39-e1456468574115.jpg

Tre alarmklokker, en venn som har avtalt å ringe deg eller en nabo du har bedt om å være irriterende høylytt idet personen står opp om morran? Og selv om kanskje øya dine er oppe, vil liksom ikke kroppen følge med. Den er som limt til senga. Den myke, gode senga...Ahhhh...Men så MÅ du opp...What to do?? Du, jeg har et forslag her altså. Hva med å bruke musikk? Jeg LOVER at jeg ikke skal forpeste øregangene dine med How Much is The Fish Av Scoota,  men jeg har sydd sammen en liste som gjør deg klar for å starte dagen på en rimelig okei måte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første låt ut er et band jeg traff for et par dager siden. The Fluux heter gutta, og det hjalp jo på at Stephan ligna mye på Harry Styles!

 

News_018645_Other_001

Vi er jo bestevenner som alle vet! img_5067

skjermbilde-2015-02-08-kl-06-42-03

Anywho, låta kom i 2015, men jeg syntes gutta fortjener en ekstra boost akkurat nå! Den minner meg faktisk om en av disse tv-serie låtene du hørte IHJEL mens du drømte at Nathan fra One Three Hill eller Seth fra The OC ble stormende forelska i deg! ( Eller Mischa Barton om du var gutt!) Da var godfeelingen på plass, eller? Så fint! Resten av lista? Ja, den bygger seg sakte men sikkert oppover og gjør deg klar for en ny dag, nye utfordringer og får deg til å fly på jobb/trening håper jeg!

DJ Pop Up- opp av senga

Eller prøv denne om link ikke funker!

Ha en suuper dag!

Klem fra Pop Up Dj!