Arena Run i Stockholm

Turen er sponset av Pressekontakterna Etter fredagens løpemøte (samt ei lita kosetur på mølla tidligere på dagen), var jeg rimelig spent på hvordan det ville gå denne helgen på Arena Run i Stockholm. Skandinavias første innendørs hinderløp!

IMG_7414 IMG_7409

Og jeg som knapt klarer monkey bars på gymmen! MEN heldigvis var løypa rimelig grei. Løpinga var nok det som de alle fleste slet mest med, da alle hinderne var relativt lette. Ingen monkey bars, ingen øvelser der du må bruke egen kroppsvekt og ingen strafferunder.  Jeg dro med smilefjeset sjæl, Tonje, og kaster du et lite blikk på bloggen hennes ( samt snapchattene våre: stinita og tmnaess) skjønner du at det ble en rimelig hyggelig tur for å si det sånn!

23 hindere på 5 km, og jeg snuste på sone 4 hele veien! Jobba på for å si det sånn! Løpinga gikk rimelig greit etterhvert, men det var en smule vanskelig for meg å gønne på i starten ettersom vi startet i en pulje der alle løp i nokså ulikt tempo...men som du ser, tok jeg meg god tid til å bli tatt bilde av underveis, så det var ikke om å gjøre for meg å vinne hele sulamitten heller:)

image1(3)

IMG_7477

Traff også på søte Marie som jeg kjenner via Instagram/Snapchat! Begge løp på 27 minutter, og var godt fornøyde med tiden vår!

IMG_7515

Team Girl Power! Merete, undertegnede og Tonje var rimelig slitne etter løpet, men smil kunne vi lett dele ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feira løpet på best mulig vis, med en real burger!

"100% högrev. Serveras med alg- och kikärtsbröd, avokado, rökt tofu, tomat, Raw-sallad och morotssambal" kunne vi lese på menyen. Smakte sånn passe GRISEGODT etter en actionpreget dag.

IMG_7503

Burgeren finner du på den deilige restauranten MOTHER, ikke så langt unna Østermalms torg T-bane.  Bare å følge mors regler her altså!

IMG_7516

image2(1)

Og det beste med å være på reise? HOTELLFROKOST.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Og se her a dere. DE HADDE COTTAGE CHEESE!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gjelder det bare å trene litt på hindere til neste år! For DETTE ga mersmak gitt!