6 grunner til å ha løpende møter

IMG_7388-e1455900798340.jpg

For de som følger meg på snapchat (stinita) har kanskje sett at jeg driver med løpende møter titt og ofte? En super måte å booste kreativiteten på dere! Dagens møtet var en to timers løpetur med Yngvar Andersen, som mange kanskje kjenner igjen fra NRK programmet PULS. Hans motto er BERRE GJER DET, noe som ligner særdeles mye på mitt JOBBE PÅ vil jeg si! Så i dag BERRE GJORDE VI DET og JOBBA PÅ fra Frognerparken til Bygdøy og tilbake. FullSizeRender-1

Og selvsagt ble det et par pit stop her og der som vi krydra med dips i "lekeparken" ved Thune, hang ups og tissepauser!

Så lenge du ikke trenger å vise fram en møkkafin powerpointpresentasjon med 3d-effekter and all that, eller sette opp budsjetter for neste år, mener jeg at alle kreative møter som skal brukes til idemyldring og slikt, BØR gjøres løpende eller gående! ( Eller hva med gogging?)

IMG_7403

Her har du et par gode grunner til at du og bedriften din bør kjøre løpende møter innimellom:

 

  • Kreativiteten blomstrer! Plutselig dukket det opp en glitrende idé i hodet ditt fordi du fikk øye på noe på veien kanskje.
  • Dere lever lenger! Tjohoo!!
  • Endorfinene dere. TENK så mange deilige endorfiner som raser rundt i kroppen når vi løper. Og jo flere endorfiner vi samler på, jo mer energi får vi og jo mer klarer vi å prestere på jobben.
  • Reduserer risikoen for livsstilsykdommer og reduserer sjansen for blodpropp.
  • Reduserer stress og motvirker depresjon. Løping er rett og slett en lykkepille!
  • Løping styrker skjelletet og minsker faren for benskjørhet.

Ha et fint løpende møte dere!