Med livet på pause...

FullSizeRender-2.jpg

Ja, det føles nesten litt slik ut etter to dager uten mobil. Et ufrivillig avbrekk fra scrollelivet har virkelig vært på sin plass. Ikke bare har vanene mine endret seg, men også tankemønsteret mitt. Kveldsrutinene med endeløs scrolling før leggetid og planlegging av neste ukes oppgaver, ble lagt til side. I går var det det bok og googling av nye reisemål som sto på agendaen! Og det beste? Jeg la meg i senga UTEN å skru på alarmen. UTEN å bruke minst 20 minutter på å sjekke mystoryen til diverse venner og kjenne at jeg sakte, men sikkert, ble MER våken av mobillyset som pirret pupillene mine. Om jeg sov godt i natt? Fy søren. Like a baby. For en gangs skyld har kroppen slappet av. FULLSTENDIG. Dagens første gjøremål, som gjerne er den store scrollefesten på diverse medier, ble erstattet av musikk, dansing og kaffe. Ikke så ulikt mine andre morgenstunder, men fy søren for en deilig start på dagen uten mobil! Og det beste dere? Det ALLER beste? FRIHETEN. For første gang jeg har jeg følt en enorm følelse av frihet i min egen by. Friheten til å vandre rundt i byen uten et mål. Uten noe å rekke. Ja, det var nesten som å være turist i Oslo! Og den SOME-nakken dere? Den nakken som bare blir stivere og stivere for hver dag som går?  Etter x antall timer med mailer å svare på mens du trasker til eller fra jobb, Insta-scrolling i lunsjen, mystoryer som skal sjekkes, Facebook-events du må svare på...Iiiik! Det ER ikke så rart at både nakken og skuldrene dine er MØKKASLITNE hver kveld, eller hva? De slapper jo ALDRI av! Og den enkleste måten å fikse problemet på? Prøv en mobilfri dag du! Eller to! Hva med neste helg? I challenge you! Bort med nakkesmertene- inn med nye kveldsvaner og zen-faktor fra morgen til kveld.

(Men hey, litt smådigg var det å få tilbake mobilen sin også! Jeg har jo tross alt en snapstory å lage til dere! @stinita)

Nå, bedtime før jeg skal flyyyte greit på løpeturen min i morgen! Med en ny, deilig låt på øret! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=DpXi-2OS6Jo]