Refleksjoner og rydding

FullSizeRender54.jpg

Det er lørdag, men jaggu som det føles ut som en vaskeekte søndag. Jeg skal nemlig vaske. Skrubbe hjemmet for alt det er verdt. Mildt sagt. Snart skal leiligheten legges ut for salg, og det blir litt av en reality check. To år på Majorstua er over. To år med ups and downs,  tacomiddager, bursdager, og rydding.

På tide å finne seg et nytt sted å bo og ny jobb. Men før den tid, kjenner jeg at jeg trenger en real ferie. Et pusterom på et par uker som gir meg litt tid til å tenke på hva jeg virkelig vil med livet mitt og hvilken retning det skal ta fremover. Og HVA jeg skal fokusere mer på.

Mye har skjedd på kort tid, og selv om jeg er rimelig out there i sosiale medier, har jeg ikke vært like flink til å dele alt med vennene mine. De som står meg nær. Hvorfor? Jeg har vel tenkt at jeg er en byrde på en måte.  De har sine liv, barn, jobb, hobbyer. Jeg vil nødig bry dem for mye med mine problemer, og da er det lettere å bare legge ut en snap... Men som venninnen min sa til meg i går: Vi VIL jo være der for deg, Stine! Det er bare litt vanskelig å nå frem!

Og ja, det kan jeg skjønne. Når jeg hele tiden går på høygir har jeg ikke fokusert på det som virkelig betyr noe. Vennene mine. Det skal jeg bli bedre på fremover. Det er lett å la seg rive med når man lever på disse treningsendorfinene hele tiden, men når de ebbes ut, ja, da er det godt å venner rundt seg.  Venner man kan le me, gråte med og kle seg ut med. FullSizeRender(53)

FullSizeRender(57)FullSizeRender(55)

Dere er fine!

Jeg får mer og mer troa på 2016 kjenner jeg, og det er fint. Og en smule scary! Jeg er klar for å hoppe fra 15-meteren tror jeg,  og lander jeg med et mageplask, ja da har jeg i alle fall en god historie... og en bra snapstory;)

NÅ, rydding! Og ingen ryddedag uten... RYDDELISTA!

Lørdagsklem fra DJ Pop Up