Aktiv helg til tross for sykdom

IMG_7065.jpg

Der jeg vanligvis starter fredag morgen med en grytidlig svettefest, var det host- og harkefest som ufrivillig sto på planen denne fredagen. Og da tenkte jeg at løpet var kjørt.  Jeg hadde en aktiv helg i vente(BOMBE!), men når kroppen og hodet ikke spiller på lag, må man finne smarte løsninger på hvordan man likevel kan klare å lure seg til en moro weekend!

Fredag tjuvstarta vi skifesten i Holmenkollen med KK Skimila, og selv om jeg ikke fikk gått selv, fikk jeg greit med påfyll av energi og endorfiner fra 500 skigladedamer!

IMG_7039

Sprekingene Anne Lene og Beathe fra KK Treningscamp var enige om hva som var det aller beste med skirennet; Å KOMME I MÅL! :) Der ventet nemlig champis og et gigantisk afterski med utsikt til Holmenkollen!

IMG_7073

Fotogutta gjorde også en formidabel jobb, så måtte nesten ta bilde av dem!! De hjalp meg med å finne riktig fokus på bildet.

IMG_7050

Redaktøren Ellen og jeg utgjorde en fin-fin heiagjeng i Kollen ! Ellen med bjella si, jeg med kjeften min! Hurra! Jobbe på!

IMG_7047

En friskus fredag gjorde ikke underverker for halsen, men heldigvis har jeg lært forskjellen på tulleull og ekte, og det har nok redda meg litt vil jeg tro! Lørdag formiddag skulle heldigvis tilbringes inn, og selv om energien inni meg bobla som rakkern, prøvde jeg iherdig å holde tilbake en smule. Men det er søren meg ikke lett når man er på et så inspirerende og motiverende Catslide-kurs med Christina Therkildsen og denne gjengen her! Gleder meg til å bli rågod på å skli og lære det bort til andre også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christina er selve definisjonen på en ildsjel, og om du lurer på hvorfor denne dama er min store inspirasjon:

Skjermbilde 2016-02-07 kl. 13.50.42

Møtte også på to stk grepa kvinnefolk, Tonje og Camilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen hadde tydeligvis sett på snappene til meg(stinita) og Anette (antiinsta)  fra nyttårsaften, for på lørdag kveld hadde x antall glowsticks tatt turen til Rådhusplassen for å delta på et lolleløp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og selvsagt var Pop Up tilstede for å heie! Han linselusen her var møkkaglad for det! Fikk også et par vink og deilige endorfinsmil fra andre løpere, så regna med at jeg klarte å skape god stemning!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for lite trening, har kroppen bestemt seg for å stritte mot meg, så nå ligger jeg langflat på senga! Kveldens plan? Å ta det med ro! Må jo jobbe med tingene jeg har lovt meg selv å bli bedre på i 2016!

God søndag!