VIDEO: Effektiv trening gjøres best sammen - test denne økta!

stine-annonse-e1454503760194.jpg

//Sponset innhold 

Borte bra, hjemme best! Er det ikke sånn a? Også når det gjelder trening? Se for deg en regntung dag og du har akkurat kommet hjem fra en lang dag på jobb. Det frister lite å slenge på seg støvler og en regnjakke da for å komme seg på trening? Da kan være greit å ta deg økta hjemme om du har mulighet, eller hva?

Nei, du trenger nødvendigvis ikke et gym for å bli sprek! Alt du trenger, er en god venn ( eller en flørt, hvem vet! Snakk om sporty førstedate a!) og litt utstyr fra Abilica

Jeg tok med meg min gode venn @tobiasbiribakken!

IMG_5233

Å trene med andre er en god motivasjon i seg selv. Å avlyse treningen vanskeligere, og selve økta blir mye morsommere! OG det er en god og sunn måte å treffes på dersom begge har mye å gjøre i hverdagen!

IMG_5150

OG dersom du har hatt en litt trøblete dag på skolen eller jobben, kan du faktisk ta i og skrike så høyt du bare vil! Du er jo hjemme! Kjekt å ha boksehansker hjemme, eller hva?

image1(2)

Elsker denne øvelsen! Her jobber jeg heftig med kondisjonen ved høye kneløft, mens Tobias jobber med stabiliteten. Denne treningstrikken er genial!

IMG_5193

Høy planke, før vi setter i gang treningen med kettlebells fra Abilica! Disse får du tak i her

IMG_5186

 

For å kunne gjøre denne partreningen, trenger du også følgende utstyr fra Abilica:

Powerslide

Diverse restituasjons og skadeforbyggende utstyr

Fitnessball

Yogamatte

Manualer

 

Her har du selve økta som får opp svettepumpa raskere enn svint!

Og musikken som får DERE til å yte maks?

Den har jeg fiksa for dere her:

God økt a!