Mitt siste prosjekt- KK Sporty

KKsporty04_COVER1.jpg

Kun én arbeidsdag igjen til jeg er free as a bird, og det er NÅ jeg virkelig begynner å innse det. Plutselig er det MIN tur til å pakke alt jeg har i brune pappesker og forlate kontoret i høye hæler mens jeg hører på denne låta... Neida:) Men fin låt da! ( Pst, sjekk instagrammen min for å se hva som skjer  fredag 29.januar! Du kan vinne billetter til Way Out West-festivalen!)

Fredag 29.januar er ikke bare min siste arbeidsdag i KK. Det er også dagen da bladet da jeg har jobbet iherdig med den siste tiden, KK Sporty, endelig er i salg! Flinke flinke Ida Bjørvik har tatt coveret, og Norges beste hårstylist og make up-artist, Sissel Fylling har gjort sminke og hår. KKsporty04_COVER

Et blad som virkelig gjenspeiler mye av min treningsfilosofi- TRENINGSGLEDE, INSPIRASJON OG MOTIVASJON! Og det håper jeg virkelig at vi har fått til. Fra de kule damene i synkronsvømmeklubben The Speckhoggers...

...til den fantastiske Renate Thunem, som viser oss veien til spretten rumpe og lekre lår! (disse øvelsene SVIR I tell ya!!)

Foto: Studio LL

For ikke å glemme Christina Therkildsen som startet opp Catslide! Her skal vi skli oss sterke!

Catslide med Christina Therkildsen!

Dessuten er bladet krydret med en god dose treningsmote ( får vi noen gang nok treningstights? Skapet mitt hjemme sier nei, ALT annet sier JA!), vi skal ut i naturen å trene ( Jepp, bruke marka som gym! Det er i alle fall jeg stor tilhenger av! ) deilig mat, smarte tips for oss som liker å løpe i kulda, og selvsagt et intervju med vår coverdame, Marna! Kulere dame skal du lete lenge etter!

IMG_4089

Så pliiis, løp og kjøp a!!! Så blir jeg sååååå glad! ( Bladet følger med KK nr 4 som er i salg fra fredag altså!)