København! Helgetur med CrossFit, Madklubben og Italo Disco

IMG_6618.jpg

ATHLETES! Er dere klare for dagens WOD???

20 TGU AMRAP! 5 HSPU! 30 K2E! 15 SN TNG!

GO!

Crossfit dere. Ikke bare handler det om å JOBBE PÅ til krampa/rabdomyolysen tar deg, her gjelder det også å være temmelig rutta på crossfit-sjargongen. Hjernen MÅ være på plass liksom! Og for en ekstra utfordring denne helgen, tok jeg likeså turen til Crossfit Copenhagen! KARTOFFEL-CROSSFIT. Bare SÅ enkelt å forstå liksom!

IMG_6593 En rimelig røff inngang vel å merke, men hva skjuler seg så i bakgården? EN GAMMAL KIRKE! IMG_6627 Temmelig ironisk med tanke på hvor sterke konnotasjoner man kan trekke mellom crossfit og religion. Ja, for mange ER jo crossfit en religion. Man har en COACH, som selvsagt er Guden, man henger i BOXEN (selve kirka) og man er en av mange ATHLETES (eller disipler om du vil). Og i Church of Pain, ja her er nattverden en proteinshake.

Ok, så dette er ikke første gang jeg tester CrossFit, men det er en liten stund siden sist. Jeg fokuserer mest på løp om dagen, men når man er i et annet land så skal man jo teste noe annet! Jeg måtte selvfølgelig få et bilde av meg selv foran veggmaleriet. En dansk venn av meg som er medlem i CFC ble dødsflau, for i boxer løper man ikke rundt og knipser bilder med telefonen. Men altså, jeg har en blogg å produsere og kan ikke bry meg om det. IMG_6603 Lørdag inviterte han meg med på en liten monster av en WoD (Workout of the Day - getting the lingo lzm). Slik så den ut da: IMG_6598 Før WOD-en jobbet vi med TGU (Turkish Get Up.) Sinnsykt krevende øvelse, og jeg hadde behov for masse hjelp fra treneren (les COACHEN) Frida. Frida snakket dansk. Jeg skjønner ikke et kvekk av det kartoffelspråket der ass!

Greia var at vi skulle starte forskjøvet, fordi det var manko på  romaskiner. Noe jeg ikke forsto med det første, for alt foregikk selvsagt på DANSK. Ivrig som jeg var,  starta jeg med jumping squats frem til Frida kom løpende til og skjønte at det var på tide å skifte til engelsk. At det skal være så forbanna vanskelig å forstå våre naboer! Skjønner det ikke, ass. Men jeg kom meg gjennom timen som en ekte ATHLETE.

Etter crossfitten bar det avgårde til museu...neida. Proteinbaren selvsagt! En relativt nyåpnet restaurant et steinkast ( les 10 gående utfall) unna kjerka. IMG_6628 TOO BAD at jeg ikke har jobba mer med pull ups den siste tida foråsidetsånn: IMG_6630 Heldigvis er Danmark relativt billig sammenlignet med Norge, så jeg blakka meg ikke fullstendig til tross for at jeg kun fikk 3% på min bestilling her.

Men Køben besto ikke bare av WODS og proteiner altså! Det var også en hel del:

IMG_6589 ...men det blir det passe kjipe bilder av, så jeg holdt meg til det jeg er best på! Men om du lurer, kan jeg anbefale Madklubben i Vesterbro (dritgod GT og deilig torsk!) samt Italo Disco (sted som er oppkalt etter min favorittsjanger var jo selvsagt et MUST å sjekke ut!)