Ærlighet varer lengst

IMG_6371.jpg

Fine Bergen! Du har virkelig vist deg fra din aller beste side denne helgen. Fra en småromantisk snøstorm da jeg landet fredag morgen, til to hele dager med sol, kram snø og beskjeden kulde. Og med verdens beste selskap.

IMG_6391

Du vet sånne venner man ikke trenger å snakke med hele tiden? Som man bare kan være med? Mens den ene sover, hører den andre på musikk eller går en tur? Sånn er Elise da. Sjukt behagelig. Om det har gått tre måneder eller tre dager siden siste samtale, alt er liksom som før, og vi gjør akkurat som vi selv vil når vi er sammen. DER har du avslappa venneforhold på sitt beste.

Fredag til søndag tok vi begge fri fra livene våre. Vi sjekket inn på hotell og lekte turister i Elises by. I vårt eget tempo. Og MYE kom fram på snapchat. Løpeturer på gymmen og høye kneløft opp Fløyen. Vorspiel med energi, cottage cheese-begeistring, roadtrip, musikk. Non stop aktivitet av ymse slag. I kjent Stine-stil. Energi! Jobbepå! Et spensthopp til nå! Men jeg trenger også ro altså. Jeg har også dager hvor verken energien eller humøret er på topp. Det er bare så sjelden jeg viser det! Kanskje fordi det er litt skummelt? Ukjent territorium? Vanskelig å brette ut om? Når man først har valgt å vise en såpass energisk del av personligheten sin i sosial medier, er det neimen ikke lett å vise de andre sidene også! De sidene som også former deg som person. Som viser at du bare er et menneske du også. De kjipere øyeblikkene som ikke sømmer seg i sosiale medier...

Da jeg startet denne bloggen, var meningen å inspirere andre. Motivere. Få opp treningsgleden til både utrente og trente. Vise hvor GØY trening kan være! TRENINGSLYST framfor TRENINGSSTRESS.

Av og til  får jeg høre at jeg kan være litt mye. Og det har jeg full forståelse for. Folk som ikke orker å følge mine energiske morgensnaps og får mark av mine jobbepå-utsagn.

MEN HERREGUD A, KAN HUN IKKE SLAPPE AV LITT?

Men jeg har kjørt min stil. Vært en non stop duracellkanin (som jeg forsåvidt fortsatt er) som ikke har latt noe stoppe meg! Kjenner jeg på at noe har vært vanskelig, har jeg  brukt musikk, trening eller sjokolade. Men å snakke om det? Lufte tankene mine? Nei, det er for skummelt. Jeg er jo Pop up DJ! Men et sted har jeg funnet ro. I naturen. Gjerne grytidlig på morran.

IMG_6202

IMG_6298

IMG_6345 Finnes vel knapt bedre sted å lufte tankene sine enn her. Et sted fritt for burpees, #jobbepå og høy cardiopartymusikk på øret. IMG_6348 Mye har skjedd i livet mitt i det siste, og kanskje har jeg taklet det på feil måte. Trening er vel og bra det, men det skader ikke å roe ned et par hakk når store endringer plutselig inntreffer. I 2016 står jeg på egne ben, både hva angår jobb og privat, og jeg aaaner ikke hva som kommer til å skje. Hittil har YOLO vært en grei måte å takle det på, men jo nærmere jeg kommer min siste arbeidsdag, og jo mer jeg innser at livet mitt har tatt en 360 grader fra i fjor, så blir jeg ganske redd. Noe som ikke kommer like godt ut på  Instagram og Snapchat. Men hey, jeg trenger å få lufta det til dere også.  Akkurat nå går ting litt i bølgedaler, og jeg er en smule forvirra og redd, men jeg vet at det kommer noe godt ut av dette også! Ærlighet varer lengst!

Søndagsklemmer fra Pop Up DJ