Sjokoladekulene du MÅ smake!

img_7042-e1452621967991.jpg

 A girl can never have too many shoes, sies det. Vel, jeg sier meg uenig der. Jeg HAR faktisk nok ...joggesko.  Men en ting jeg ALDRI får nok av, er sjokolade. (Ja, for de forsvinner jo selvsagt i det sekundet jeg kjøper dem. De som følger meg på snapchat (stinita) har nok fått med seg det! ) FullSizeRender(12)

Det går som regel i kjøpesjokolade, det skal jeg innrømme. Men innimellom hender det at jeg faktisk tar meg bryet med å lage dem sjæl! Og i dag var en slik dag. En knapp halvtime etter  denne middagen, tok frøken på seg kokkelua( fordi det er BIKKJEKALDT her inne) og lagde sjokoladekuler uten sukker, men med mye annet digg! Sørg for at du kjøper inn følgende før du setter i gang:

Ingredienser
100 gram cashewnøtter
50 gram valnøtter
20 stk dadler
Et par dråper vaniljeessens
40 gram kakao
40 gram kokosmasse
1,5  ss kokosolje
40 gram gojibær
Kjør cashew og valnøtter i en food prosessor, og tilsett dadler. Deretter mikser du inn kakao, kokosmasse,vaniljeessens og kokosolje. Hell mørja utover et brett og mos alt sammen med en skje. Tilsett så gojibær og nå kan du begynne å rulle ut små sjokokuler! La kulene stå i kjøleskapet i en drøy time ( EN HEL TIME! HVA SKAL JEG FINNE PÅ DA? Om du har litt plass å boltre deg på, kan du jo testen denne økta?) før servering! NAM!!!!

Passer som en søt avrunding etter middagen, til kaffen eller etter en hard treningsøkt. Jeg var supersnill i dag, og delte kulene med Buddha-boy. Heldigvis er han rimelig småspist, så søtbehovet mitt er tilfredsstilt resten av kvelden for å si det sånn! IMG_7042