Lyst å bli med meg på en uke med sol, trening og bading? (Video!)

IMG_9813.jpg

Mens minusgradene kryper seg lynraskt nedover, stiger gledesbarometeret mitt når jeg tenker på hva jeg skal i slutten av april...En uke med sol, trening og bading. En real kickstart på våren 2016 for å si det sånn! KK Treningscamp, here I come!

IMG_2136

Frister litt eller?

Det er nemlig her pop up dj ble født. En real energibombe med diverse arbeidsoppgaver. En løpende pop up DJ, løpeinstruktør, fotograf, journalist, konferansier og kveldens quizmaster/underholdningsansvarlig. Glemte jeg noe ? Jo, jeg holder pop up-kurs i sosiale medier for deltagerne! Hvilket bilde passer aller best å legge ut på Instagram for å gjøre de der hjemme passe misunnelige? Og NÅR skal det legges ut? Når de våkner på et kaldt soverom kl 07.30 og gnir bort nattens øyerusk og det første de ser er et bilde av deg på yoga i soloppgang på en brygge? Eller på ettermiddagen, idet de forlater kontoret, passe lutrygga, og du er ferdig med dagens andre eller tredje svettefest og suger på en ferskpressa juice i solen?Yes sir. Sammen skal vi friste dem!

DSC07460

Så, hvordan  ser en typisk dag på KK Camp ut?

06.00 YOGA For våre morgenfugler starter dagen med en yogaøkt på piren i soloppgang. Mer magisk start på dagen skal du lete lenge etter! Til lyden av bølgeskvulp kjenner vi at kroppen vår kommer til live ved hjelp av noen deilige stretchingøvelser. Passer for alle, uansett nivå!

DSC07748

07.00 LØPING Å starte dagen med en løpetur på stranden må være den perfekte måten å suge til seg endorfiner på! Løpeturen er  ment som en lett og myk start på dagen,  her handler det ikke om hvor fort du løper, men at du tar det i DITT tempo. Med flere løpeinstruktører og personer på alle nivåer, vil du alltid finne noen å løpe sammen med!

smilløp

08.00 Sirkeltrening, step&styrke, corebar eller sonetrening? Valgets kval! Eller rumler det kanskje i magen? På tide med litt mat? Om du valgte å sove lenge og spise en bedre frokost først, har du  nå et hav av muligheter å velge mellom! Eller startet du kanskje dagen med yoga eller løping? Da er det på tide med vomfyll!  Fra ferskpresset juice til deilige omeletter! Eller en croissant om du ønsker å skeie ut? På frokostbufeeten kan du velge og vrake! Og det beste? Du kan rekke TO frokoster om du vil!

IMG_0551

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09.00 STEP, ZUMBA ELLER CARDIO ENERGY?  Tør du å prøve noe nytt i dag? Snuse på noe du aldri har gjort før?  Å utfordre seg selv er viktig både fysisk, men også psykisk. Er i dag dagen der DU skal  steppe ut av komfortsonen DIN?DSC07611

10.00 Ble det sent i går? Tok du en rolig start på dagen? Vel fortjent! Om du enten velger en frokost, litt lesing ved bassenget eller ønsker å kaste deg med på bootcamp, spenst&sprint,  tabata eller sklimattetrening? Mulighetene er mange og dagen er fortsatt ung!

PAUSE! Jepp, nå har alle fortjent en deilig pause i solen! Om dere ønsker å sole dere, shoppe, lese bok, bade, ta manikyr,  pedikyr, massasje. ALT er opp til dere!  Mellom 11 og 15 er solen på sitt høyeste, og da er det viktig med en god pause fra treningen.

IMG_9178

14.30. På tide å røre på seg litt kanskje? Hva med en liten svømmetur i bassenget? Strekke på kroppen?  Vanngym er en skånsom og fin måte å bevege kroppen måte. Og ja, om du tar i er det faktisk veldig god trening! Skal vi vedde?:)

15.30 Zumba, bungee, 80-talls Høypuls, boksing eller Challenge!  Runde to er i gang! Og kanskje har du brukt starten av dagen på å slappe av? Det er ikke for sent å komme i gang med treningen nå! Godteposten av treningstimer er åpen, og det er opp til deg å velge hvordan du skal fylle opp endorfinlageret ditt!

IMG_1864

16.30. Vi snuser på ettermiddagen, og lurer på hva vi skal velge av løping(teknikktrening), strandvolleyball eller yin yoga? Eller har vi fått nok for i dag, og velger heller et par timer til ved bassenget, på shopping eller bare en time på øyet? Husk at du har en hel uke foran deg med trening, så her gjelder det å legge inn pauser også!

IMG_8950

17.00 AU! Gjør det vondt i musklene? Kjenner du at du er litt stiv og støl? Er det kanskje på tide å løsne opp? Hva med restitusjonstrening for rygg, nakke og skuldre eller en time der du virkelig får løsnet opp i vonde muskelknuter? En foamroller kan også gjøre underverker for musklene dine om du kjenner at de synger på siste vers etter forrige økt!

18.30 Det er ikke bare det fysiske som ligger til grunn om du får en god økt eller ei.  Mye går også på det psykiske, og derfor har vi med oss en rekke mentale trenere som skal hjelpe oss med nettopp dette! HVA ligger til grunn for at DU skal klare å ta ut 100% og hvordan kan du oppnå det? Hvilke endringer kan du gjøre for at trening skal bli en del av hverdagen din om det ikke er det fra før av? Og denne dørstokkmila som vi stadig vekk prater om. HVORDAN skal  vi i praksis klare å komme oss  opp av sofaen og på trening?

IMG_1789

Du vil neppe gå glipp av denne uken! Og jeg er der for å motivere deg!

https://www.youtube.com/watch?v=0H7gZ63VOQA

 

Så, frister det å bytte ut jobbantrekket med en treningstopp og shorts og heller begi deg ut på en løpetur på stranden framfor å delta på det daglige 09.00-møtet? Bli med meg da vel!

23-30.april- Malaga

1.-8.mai- Tyrkia

Håper vi sees!

Klem Pop up DJ