Trening med kortstokk-hardere enn du tror!

Idiot, vri åtter, gris, poker eller hva med 52-plukk opp? Jeg kan tenke meg at flere av dere har brukt ferien til kortspill om dere har tilbragt et par dager på hytta med familien eller venner? Selv var jeg hjemme i Oslo-gryta og brukte kortstokken til noe litt annet denne jula, inspirert av min venninne Anette...

IMG_5692

Ok, så er kortstokken kanskje litt i det største laget for å spille med, men ganske så grei størrelse når du skjønner hvordan dette foregår i praksis...

IMG_5673

Du ser hjerter ni, hjerter ess, ruter syv, spar fem og kløver fire? Jeg ser ni knebøy, fjorten thrusters, syv burpees, fem dips og fire hoppende utfall! Og jokeren? Den kommer vi tilbake til! IMG_5737

Sørg for at dere er en gjeng på minst 4 stk! Ingen nødvendighet altså, men det gjør økta litt artigere!

IMG_5678 Finn fram en vektstang( vi kjørte med 10 kg på hver side), en stepkasse og en matte. Legg kortstokken i midten, og gå fram en og en og hent et kort. IMG_5736 Ruterkonge?  Fint, da blir det 13 burpees folkens! IMG_5700 Og jokerene da? Vel, jeg regner med de fleste har hørt sangen Flower av Moby? Bring Sally up, bring Sally down...Når den første jokeren trekkes, kjørerer dere gående planke a la denne! Ved neste joker kan dere velge mellom bicep curls eller push ups! Når bunken er ferdig, er dere også ferdig med økta! Se, så glade man blir av kortstokktrening! IMG_5705

En rask, morsom og effektiv treningsøkt å starte den første uken i 2016 med! Sånt liker vi!