En litt annerledes nyttårsaften

Der mange sikkert feiret starten på et nytt år med en stor kalkunmiddag med venner og bekjente, hadde jeg en smule annerledes feiring. Et år som tok en rimelig brå vending ( hello singel life, nye utfordringer og et bopæl som foreløpig er jenterommet hos mamma og pappa) trengte en rimelig annerledes avslutning. Derfor valgte jeg å markere en ny start med det som gir meg aller mest glede her i verden. Musikk, løping og glowsticks.

Kvelden startet nokså streit med en rød partykjole og en sit down dinner med en venninne...

      FullSizeRender(52)

På menyen sto taco, rødvin og cola light, og til dessert;  melkesjokolade og kongens tale. Så begynte det å krible i føttene. På tide å sette på seg de ekte partyklærne...

IMG_5783

Og der andre jenter er fan av diamanter...

IMG_5785

På tide å lage fest for andre enn oss selv

IMG_5779

Løperottene @stinita og @antiinsta (snapchat) var klare. Klare for å ta Oslos gater med storm. Løpende rundt med musikk og glowsticks skulle de lage liv i sin egen by. Og var du på toppen av St. Hanshaugen  i går, regner jeg med at du fikk med deg to tøtter som starta tidenes pop up party som satte skam på rakettfesten som foregikk. VI var underholdningen. Tror du meg ikke? Sjekk oss ut på snap da vel!

IMG_7740

Fem underholdende kilometer senere, var begge trøtte. Vi hadde løpt, danset og sunget oss inn i det nye året. Og gledet andre! Ikke minst! Da jeg la meg i går kom jeg til å tenke på kongens tale. Han nevnte Pippi-sitatet: Den som er veldig sterk, må også være veldig snill. Et viktig sitat å ta med seg i disse tider.

Selv har jeg tenkt på tre andre viktige Pippi-sitater jeg velger å ta med meg i 2016:

 «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.»

 «Gjør som du vil, det er det beste. Det har jeg alltid gjort.»

 «Om man er stille for lenge, visner tungen.»

FullSizeRender(51)

Var ikke så dum hun, Pippi, eller hva? :)

2016- jeg er klar for deg!