Pizzaen du neppe har prøvd før!

Med pinnekjøttlukta langt oppi nesa, er det på tide å komme tilbake til de gode vanene. Til tunfisk, egg...og PIZZA MED MASSE OST!

Selv om jeg har en horde av venner som lett kunne stukket av med seiren i MasterChef anyday, er de faktisk fan av min enkle, men dritgode pizza!

Det beste med den? Grunnet en megatynn bunn, kan man spise så mange stykker atte hjelp. Yes, du må bruke den kjevla til du ser mannen med ljåen her altså. Du kan enten bruke en standard nokså streit og kjedelig kjevle, eller om du har en partyboks a la denne...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ...så er det jo bare å høvle i vei mens du setter musikken på full guffe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og da mener jeg selvsagt denne låta: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=BHnMo-6yMXY]

Så, hva skal du putte i handlekurven din?

Party-Pizza a la Stine

4 oster

NÅ- pizzadeig med spelt ( Kan jo lage din egen deig også, men om du ønsker å gå for en kjappere løsning, kan du likeså godt ty til denne!

En halv rødløk

Blåmuggost

Edamame

Avokado

Chorizo

Chili

Cayennepepper

Creme fraiche

Viktig å leke med maten for å komme i riktig humør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sett ovnen på varmluft på 215 grader. Del så NÅ-deigen i fire biter, og bruk den kjevla/partyboksen for alt det er verdt! JOBBE PÅ! Disse fire stykkene skal bli flatbrødtynne! Bra trening for armene dette. Smør på creme fraiche, og ha på resten av fyllet. Plasser pizaen på øverste rille, cirka 10-15 minutter, alt ettersom hvor god ovn du har! Min synger på siste vers, og derfor bruker den nokså lang tid. Følg nøye med så pizzaen ikke blir brent! Slik skal den se ut når den er klar til å fylle magan din:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Den er like god kald som varm, så det er bare å sette restene i kjøleskapet!