Sirkeløkta som alltid går igjen!

Sliter du ofte med motivasjonen når sirkeløkt står på planen? I get you! Det er sjelden jeg klarer å motivere meg til å kjøre (Sesam) stasjonstrening på egenhånd, men så lenge man har en venninne til å pushe seg, går alt så mye bedre!  Ilene er min trofaste makker når det gjelder sirkeløkter. Vi bytter gjerne senter for ekstra variasjon, og noen fikk kanskje med seg vår deilige avslutning på økta vår før jul? Ei lita dupp i kulpen ved Nydalen! Fader så forfriskende etter en real svettefest. Men OBS, ha med et ekstra lass med klær så du ikke blir forkjøla!

IMG_5030(1)Så til selve festøkta.  I tradisjonen tro, kjørte vi på med 45/15 intervaller.

45 sekunder jobbing altså, 15 sekunders pause! 4 runder og 1 min pause mellom hver runde! GOGOGO!!!!

Øvelse 1: Battle rope. Genial øvelse der du både trener kondisjon og styrke!

FullSizeRender(49)FullSizeRender(48)

Øvelse 2: Squats med Kettlebells. Her brukte vi 16 kg, men kjenn litt etter før du velger riktig vekt!

FullSizeRender(47) FullSizeRender(46)

Øvelse 3: Kettlebell swing. Skyt hofta godt fram i øvre posisjon og SKVIS rumpeballene sammen!

FullSizeRender(43) FullSizeRender(44) FullSizeRender(45) Øvelse 4: Plankechallenge. Stå i  plankeposisjon med den ene albuen plassert midt på bosuballen. Trekk den ene armen raskt bakover, mens du plasserer så den andre albuen på bosuballen- Hardt som fy! Pass på å holde hoftene i ro. FullSizeRender(42) FullSizeRender(41) Øvelse 5: Bøy deg fremover mens du samtidig passer på at ryggen er rett. Trekk vektskivene kontrollert opp og ned. Skvis skulderbladene sammen! FullSizeRender(39) FullSizeRender(40) Øvelse 6: Hoppe på kasse! Pass på at rumpa di kysser kassa når du er i nedre posisjon a! FullSizeRender(37) FullSizeRender(38) FullSizeRender(36) Øvelse 7: Push ups på bosu ball. Hopp eller gå med armene fra side til side!

IMG_5450(1) IMG_5449(2) Øvelse 8: Ab roller. Sørg for å aktivere kjerne og rygg før du  ruller kontrollert frem og tilbake! IMG_5459(1) IMG_5458 Hvor sliten du blir av denne økta? Vel, bildet taler vel for seg! IMG_5416