Morsom og annerledes juletrening

FullSizeRender34.jpg

Som den aktive duracellkaninen jeg har blitt de siste årene, har trening blitt en naturlig del av jula. En lang og deilig tur, en økt på gymmen, et par push ups på stuegulvet eller en goggetur til Holmenkollen.

Men hvorfor MÅ du på død og liv trene i jula, maser mamma? Vel, hvorfor skal jeg la mine gode vaner som gir meg energi i bøtter og spann bli lagt til siden fordi det er jul? Fordi i jula skal man...slappe av? Eller gjøre som man selv vil?

Jeg skal ikke prakke på noen å kjøre fitnessfest jula gjennom, men det skader ikke å svette litt mellom de syv kakeslaga! Pst. Du får dessuten en smule mer energi til å smalltalke deg gjennom romjulslunsjene med tante/onkel/et familiemedlem du ikke har sett på år og dag!

Inspirert av bloggen til Julie Rafoss kjørte jeg derfor på med økten der navnet ditt bestemmer hvorfor heftig du skal jobbe. Jepp, som du ser er du passe heldig/uheldig om du for eksempel heter Elise Endresen...Da har du litt av en burpees-fest foran deg!

IMG_5310 Jeg valgte å bytte ut enkelte av disse øvelsene for å sprite opp økta. Her er det bare å bruke fantasien altså!

Så, hvordan skal du gjennomføre dette? Selv er jeg fan av 45/15-intervaller her. Jobb i 45 sek, pause i 15!

S- 4o crunches (her bytta jeg og kjørte AB roller istedet! T- 40 plank jacks.( planken der du hopper ut med bena til siden!) I-  30 utfall N- 40 squats E- 50 burpees

( Lov med ei lita drikkepause/selfiepause/stirre på digge gutter på gymmen-pause her altså!)

H- 50 AB roller A- 60 jumping jacks R-20 push ups T- 40 plank jacks M- 30 ormen  (litt artigere enn crunches!) A- 60 hoppende utfall (da jeg nylig hadde tatt jumping jacks) N- 40 squats N- 40 squats med strikk rundt knærne!

FullSizeRender(35)

PUH! Kjørt! Done! Om ikke denne økta får deg til å sovne rimelig tidlig om kvelden...FADER så hardt det var å hete Stine Hartmann! Glad jeg ikke har et mellomnavn! Så, få høre? Hvordan ble deres økt seende ut?

-Stine