Tør du å satse?

FullSizeRender33.jpg

I et samfunn der Janteloven fortsatt regjerer,  blir det mye snikksnakk når man gjør noe som er litt annerledes.  Og det har både sine fordeler og ulemper. Spesielt i sosiale medier. Hvordan velger man å framstå? Som person? Som PT?  Som blogger? Som venninne? Som datter? Med Facebook, Instagram og Snapchat viskes grensene bare og mer og mer ut, og da må man også tørre å stå i det. Tørre å være seg selv. Gi bånn gass. Kjøre på! Stå for det man gjør. Gutse!

IMG_5089

Å dele mitt energirike liv i sosiale medier er  noe jeg definitivt har kjent på. I starten var det som å hoppe fra 15-meteren med verdens største angst for å lande feil, få grisevondt og miste bh-en. Og ja, det føltes kanskje litt sånn også. Å NEI! Hva gjorde jeg nå? Hvorfor la jeg ut det da?

Men det blir bedre. For hver gang man hopper i det, kjenner man seg sikrere på at bh-en sitter og at man lander riktig.

Mandag kveld hoppet jeg virkelig i det. Jeg sa JA til å ha en treningstime jeg i utgangspunktet ville sagt nei til for et par år siden.

Ja, men jeg har jo ikke hatt den før! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Tenk om jeg kåler det til da og alle synes jeg er en dårlig instruktør??

Men tenk om det går bra da, Stine? Tenk om du får et smil fra noen?  Om så bare fra én?

Disse to stemmene kjemper ofte om oppmerksomheten i hodet mitt. Jeg tipper det er flere som har det sånn? PLIS, la stemme nummer to stikke av med seieren! Lev litt! Våg! Jeg vedder på at det går bra!

Jeg var selv redd for å drite meg fullstendig ut på mandag kveld, men dersom jeg hadde sagt nei, er jeg temmelig sikker på at jeg hadde angret en smule. Ja, jeg lurer på om jeg hadde naila timen? Om JOBBE PÅ-Stine hadde virkelig fått alle til å smake på svetten rimelig fort?

Heldigvis slapp jeg å lure denne gangen. Jeg kjørte Bootcamp Party a la Stine, energinivå 10, og fikk tilbakemeldinger i form av svetteperler, endorfinklemmer og fine smil! Treningsglede på høyt nivå med andre ord.

FullSizeRender(31)

For å kjenne at vi lever er vi nødt til å hoppe i det. Snuse på det ukjente. Drite i hva andre tenker. Alle disse PTe-ene sier ikke "Nå skal vi ut av den komfortsona!!" for ingenting.  Vi må selv bruke vårt eget komfortsone-mantra for å tørre å liste oss ut av den trygge bobla vår. Si JA til ting som der og da kanskje virker litt skummelt. Det er så mye kulere når folk er seg selv fullt ut og tør å følge drømmene sine, eller hva? SÅ, hva sier du? Tar du utfordringen?  Kan du love meg å prøve noe nytt i 2016? Ta sats?  Alt fra en ny treningsform til en ny jobb? 

Eller bare tørre å være deg sjæl?

LETS DO THIS !!!!

FØRJULSHILSEN POP UP DJ/POP UP PT/IVRIG SNAPPCHATTER: STINITA