Juleaktiviteten som får opp hjertepumpa

HM-e1455824260613.jpg

Ahh, juleferie! Er det ikke godt dere? Nå skal skuldrene senkes, sofaen inntas og biceps curlsa skal gjøres i form av et dypdykk i godteriskåla.  Ja, i jula må det være rom for kos på alle mulige måter synes jeg! Også hva angår aktiviteter. Jula handler også om nærhet. Kos. Kjærlighet! Ja, så hvorfor ikke bytte ut den sedvanlige gymøkten med noe litt koseligere?

IMG_5053

Tipset kommer fra mitt nye favorittspill, Idiotkunnskap-spillet om alt det du ikke lærte om på skolen.

Kunnskap du definitivt trenger i ditt voksne liv med andre ord.

FullSizeRender-1

Snus litt på den siste der du. Tenk på alle de kosekreftene du faktisk bruker ved et par reps her istedet for ved knebøy-racket? Hvordan kosestunden kan slå 45/15 - økter på mølla på et innestengt treningsstudio? Ja, hva tror du? Et par timer eller??

FullSizeRender1 time dere! Er ikke mer som skal til! Og sabla mye mer sosialt også da! ;) Så plis, kos dere litt ekstra i jula da! Både med det ene og det andre!