Klar for nye utfordringer

IMG_5086.jpg

For snart to år siden startet det som skulle bli en ny epoke i livet mitt. Etter mange år som journalist i ungdomsbladet Topp, ble jeg introdusert for en verden som bø på litt annet enn Justin Bieber-plakater på kontoret og mailer med emnefelt- Hjelp jeg har fått mensen! Jeg ble en del av KK Treningscamp. Under en av mine mange Topp-turer til Statene der jeg intervjuet kjendiser som Selena Gomez og Lenny Kravitz, fikk jeg sansen for trening. Konseptet Soul Cycle var som skapt i drømmene til en sporty musikkelsker som meg selv. Det var en real fest. Aldri før hadde jeg opplevd et lignende adrenalinrush under trening! Jeg ble hekta. Hekta på spinning, hekta på aerobic, hekta på løping. 45/15 intervaller herfra og til 22.00 om kvelden da luften i ballongen var ute. Som både hobby-DJ og treningsentusiast, skapte jeg konseptet running dj/pop up DJ.bilde-511

En DJ som rett og slett popper opp når det trengs som mest! I parken når du har glemt den bærbare musikkspilleren din, på joggeturen når du smaker på syra og vurderer sterkt å gi deg, idet du er i ferdig med å slå push ups-rekorden din på en varm sommerdag i Frognerparken og tenker Ikke f...om jeg klarer en til! DA er jeg der. DA kommer JEG og hjelper deg! En motivator rett og slett. Ja, du har kanskje fått en god smakebit av energinivået mitt på snapchat(stinita)? Med min bakgrunn som journalist og SOME-ansvarlig i Topp, sklei jeg raskt videre inn i KK-verdenen. Jeg ble en søtpotet rett og slett! En motiverende DJ under KK Mila, konferansier under KK Skimila (uredd foran mic-en...kommer nok fra da jeg jobbet som reporter i P4) prosjektleder for vårt treningsblad KK Sporty,  og reporter under KK Dagene. Og FOR en spennende jobb det har vært! Ja, jeg har virkelig fått bruke min kunnskap til ALT mulig. Journalist, DJ, motivator, PT, SOME-ansvarlig, konferansier-u name it. Slash-yrker er min spesialitet.

Men nå er det på tide for denne søtpoteten å finne seg andre retter å sprite opp! Andre middagsretter der min smak skal virkelig sette prikken over i-en på måltidet! Og kanskje du sitter på den retten?  Send meg en mail på stine.hartmann@gmail.com da vel!   2016- hit me with your best shot! Hilsen Pop Up DJ!

https://youtu.be/0H7gZ63VOQA