Mammas oppskrift på mandagsmiddagen - NAM!

...og i dag smakte den ekstra godt! Hvorfor? Hear me out litt først..Hver søndag pleier jeg å legge meg i 22-draget for å få en god start på den kommende uken. ( Øh, who am I kidding, legger meg typ 22.00 HVER dag, men er EKSTRA digg å hoppe i loppekassa tidlig som fy på en søndag!) Klokka sto på 05.30, men jeg var ikke til å rikke. Rundt 07.45 gnidde jeg bort øyerusket og snakket til meg selv som vanlig: HÆ, ER KLOKKA VIRKELIG SÅ MYE?! Ut kom det en ukjent, supersexy og hes radiostemme som folk ville drept for, men jeg innså raskt at dette var det eneste som var sexy med meg i dag...Det betyr å ta det med RO. La kroppen få hvile og få i seg nok mat.  Noe jeg lærte av mamma da jeg var syk som yngre. Dagens middag ble derfor fortært hjemme hos mor og far! For den smaker jo ALLTID bedre når mamma har laget den, eller hva?? Jepp, mamma er min store inspirasjon når det kommer til middager skal jeg innrømme. I tillegg til at hun elsker The Kardashians (hun kaller dem for The Cardigans, but who cares) og Jersey Shore ( Snookie er favoritten som dere ser på hennes mobilcover:

IMG_4491

...så er mamma veldig fan av matprogram! Jepp, hele fem timer satt hun i godstolen på lørdag og sugde til seg kunnskap. Nå pønsker hun ut sin egen versjon av en daddelkake, som jeg er meget spent på å prøve. I dag ble det ingen daddelkake her, men en god og mettende rett! Mammas osteform med grønnsaker. Med sukkerfri ost og mager-brokkoli vel å merke...KØDDA. This is the real shit. FullSizeRender(2)

Du trenger: (til 4 personer. Eller til 2 med litt ekstra restemat til i morgen!)

1 brokkoli 1 blomkål 1 liter melk Ost Salt og Pepper Baconbiter To poser hvit saus

Stek baconbitene mens du lar  rokkolien og blomkålen putre i en kjele og samtidig koker opp melken med den hvite sausen. Sett ovnen på 175 grader, og hell i alle ingrediensene. Legg et par osteskiver på toppen, og 30 minutter senere har du en digg start på uka!