5 tips - slik finner du roa i byen

FullSizeRender15.jpg

Oslo by på en lørdags formiddag i desember. Lyder overalt. Biler som tuter. Mennesker som roper. Kø opp Bogstadveien...ja, på fortauet! Og la oss ikke glemme morraraven på kaffesjappa (les Joe&The Juice). Blir jo dævhørt etter 5 minutter der inne. Ekke så lett å finne lørdagsroen da eller? Men heldigvis er den ikke langt unna! Her mine tips til hvordan DU finner roen i storbyen!

  1. Stå opp tidlig. Jepp, Dropp den filmen som begynner 23.00 på en fredagkveld, og få deg litt ekstra søvn mot slutten av uken! Det forlenger helgen til de grader når du får et par ekstra timer på lørdagsmorgenen! Og hvor digg er det ikke å starte lørdagen med en morgentur i fred og ro?
  2. Finn deg et sted uten mennesker! Lettere sagt enn gjort når man bor i en storby, men om du tar bussen et lite stykke unna Oslo-gryta,  til feks. Skar, og trasker litt innover, skal det godt gjøres å gå i kø i marka.( In other words, dropp Sognsvann rundt på en lørdag i 12-draget. Om du ikke elsker people watching da. Da er det GULL verdt. )

    IMG_2157

  3. Sett på en digg spilleliste mens du er ute og trasker. Selv om det er JULEKAOS rundt deg, har du i alle fall litt deilig musikk på øret som kan roe deg ned!
  4.  Skru av telefonen eller sett den i flight mode. Lettere sagt enn gjort i helgen, men jeg skal gi det et forsøk i kveld! Hahah, wish me luck!
  5. Sett av en time til å GJØRE INGENTING.Yes, helt seriøst. Legg deg på sofaen og sett på klokka. For duracellkaniner som meg selv er det neimen ikke så lett, men TENK så godt kroppen har av det! Etter en full uke med jobb, stress, julekaos og trening. Namaste!

Det er i alle fall min plan nå! En real sofadate i 60 minutter før mer lørdagssprell!