Test denne intervalløkten - MED musikk!

FullSizeRender12.jpg

Klokken 07.00 hver onsdagsmorgen kan du treffe på denne cardiorotta her på Elixia Bjørvika! Jepp, her jeg kjører jeg en 30 minutters intervalløkt med mine deilige elixianere! De som velger tredemølla framfor den myke senga midtveis i uka. Morgenstunden FLYR avgårde når jeg visualiserer for dem at vi løper rundt i Oslo by. Enten vi besøker Holmenkollen, Grefsenkollen eller tar en tur ut til Fornebu... "Snart er vi på toppen dere! Vi snuser på den siste bakken opp mot Holmenkollen! Kom igjen! Jadda! Jobbe på nå!" Endorfinene kan virkelig luktes helt fra Oslo-gryta til Central Park!FullSizeRender(13)

Hver tredje uke bytter jeg program for å holde løpegleden oppe. Nå er det speed progression som gjelder, og her kjører jeg følgende program:

( Tredemølla står på incline 2, og jeg tar 30 sek pause mellom hvert intervall. På de fire siste 30 sek, tar jeg 10 sek pause. Stillestående pauser!)

3 min oppvarming på mellom 10 og 12

4 min på 12

3 minutter på 13,5

3 minutter på 14

2 minutter på 14,5

2 minutter på 14,5

1 minutt på 15

1 minutt på 15,5

1 minutt på 16

30 sek på 17

30 sek på 18

30 sek på 19

30 sek på 20

 Nedtrapping i 3 minutter ved rolig jogging eller gange på mølla!

PUH!!! Kjenn på endorfinene som RASER gjennom kroppen din etter denne deilige svettefesten! Jeg får nesten kriblinger bare jeg skriver det her! Runners high altså. NESTEN like digg som sjokolade. ( Bare nesten!)

Og musikken?

https://open.spotify.com/user/stinehar/playlist/0d1xoVEAgoYiryagMN3Hw4