Photoshoot med Komikerfrue

En dag uten t..tull og tøys er en dag uten mening! Shoot med komikerfrue sto på blokka, og det ble definitivt en dag med mye moro, litt trening og sykt god mening! Ja, dere fikk vel med dere ablegøyene på snap(stinita)? Etterfulgt av rockeringkurset jeg går på??

I dag har jeg lært masse om posering av Marna. Og jeg prøvde virkelig å ape etter! Dette bildet kaller jeg: Vi lager trutemunn så ingen klarer å se hvor brune tenner vi har etter x antall kopper med kaffe. Eller bare, VI ER SJUKT DIGGE AND WE KNOW IT.

IMG_3941 Bilde nr 2 er jo litt spennende da. Her kan det se ut som vi har det utrolig gøy! Og joda, det har vi! Men hva skjuler vi??? Jo, vi er jo selvsagt INSANELY tissatrengte. Kniper som pokkern! Say tsssssss!!!

IMG_3944 Og her da? Jeg bare : Jeg vet fotografen tar bilde, tryin hard to act cool, Marna sjekker antall nye følgere på snap etter å ha lolla rundt med popupdj i studio!

IMG_4003

ANYWHO, er vi ferdige snart? Jeg er tom for energi, og Marna bare. ÅJA, jeg MISTA følgere etter å ha vært sammen med denne merkelige duracellkaninen en dag...

IMG_4004

Neida! Vi ble så gode venner alle sammen atte! FullSizeRender(11)

Gled dere til resultatet! Kommer i januar!

IMG_4087