5 gode grunner til å komme seg ut i marka

FullSizeRender8-Copy.jpg

"Neste stopp er Nydalen!" Ja, før man vet ordet av det, er man plutselig tilbake i byen igjen. Til eksosen, til 4G-signalene til rushtrafikk og jakten etter julegaver. Det er nesten så jeg får lyst til å snu. Snike meg opp i skogen igjen. Opp til den klare lufta, ved som skal hogges og kreative MacGyver-løsninger som må klekkes ut når man er uten elektrisitet og stearinlys... (Tips- hodelykt+ gjennomsiktig vanntett pose gjør susen!)Søndag til mandag overnattet jeg på en hytte i Nordmarka med min venninne Annika, aka Monsen 2. Selv om vi begge er over middels glad i aktivitet og trening, var dette en såkalt avslappende tur. Okei, så ble det et par utfall i starten og slutten for dere som fulgte med på snapchat(kaller meg for stinita), men sånn all in all, så var det heller de vakre naturomgivelsene, mat og drikke og good times som sto i sentrum! VEL så viktig om ikke viktigere. Jepp, det finnes mange fine grunner til å ta seg en tur i marka. Her er mine!

  1. Det er innmari lett å ta nye profilbilder til Facebook/Instagram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Når 4G svikter har man et HAV av tid. Seriøst. Kvelden virket endeløs i går! Selv brukte vi den på blant annet dette:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPISEFEST. NAM! Kylling i olje, vårløk og salt og pepper sammen med rotgrønnsaker og søtpotet. HURRA! Med avokado, tomat og agurk til, var det rene kongemiddagen spør du meg! Og veldig sunt da! Og du?! 3. Maten smaker enda bedre når man har gått en tur! Eller hva?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Man lærer seg noe nytt hver gang! Som feks å få fyr på vedkubber som i utgangspunktet ikke er så keene på å jobbe med deg. Etter litt blow my vedkubbe B***, gikk det strålende!

IMG_3797

Eller hva med å lære seg et nytt instrument om det ligger et og slenger på hytta?

IMG_3809

IMG_3807

Eller bryne seg på en Fjellquizbok? ( Du får serr 50 kr om du klarer den øverste...) jjjj

5. Du blir avhengig av å komme tilbake. Sånn helt seriøst, hvem kan motstå å våkne opp til dette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste markamål? Lære denne på gitar!

https://open.spotify.com/track/5hC2EhV2erHiRyxqYc8A2b

Kan noen hjelpe meg??