Sunn og deilig lunsj i Trondheim

I starten av forrige uke var jeg på dagstur til Trondheim for en sporty fotoshoot på Trondheim crossfit. Driver ikke med crossfit sjæl, men jeg skal innrømme at lysten til å begynne steg betraktelig da jeg hvor fint det blir! The Secret Crew: fjiroetg

Kan ikke røpe for mye, men resultatet får dere se i januar:) Etter alle squatsa, et par burpees og en del hopp foran kamera, skrek magene våre etter mat. Men lysten etter sodd, klubb eller duppe var ikke akkurat på topp. Lykken var derfor større enn størst da jeg fant Hagen! Ekstremt laidback stemning ga også plusspoeng i boka.

IMG_3727

Med kun fire stoler og en lang benk, sier det seg selv at det ikke er et sted for de store gjengene, noe som passer meg utmerket! Som den tacoelskeren jeg er (på min egen sære måte that is) var jeg svært så imponert over dette taco-kitet som de selger! Nam nam!!!

IMG_3718 You had me at sjokolade. De selger en sjokoladebok her. Love you long time. IMG_3712 Koselig krok! IMG_3721 Selv bestilte jeg en stor salat med quinoa, tomat, agurk, persille, salat fra hagen, dijonvinaigrette, sitronsaft, hummus, falafel og med et glutenfritt proteinbrød til. NAM! FullSizeRender Skal du ha juice, bør du teste den grønne herlighten med eple, selleri, agurk, sitron, mynte. Fest i kjeften! Og se her a. Rene hagen i Hagen! IMG_3724 Nytt favosted i bartebyen!!!