Sporty langhelg i New York

image60.jpeg

Langhelg i NY betyr et hav av muligheter, samtidig som man må ta en rekke valg! Hvilken turistbuss skal man hoppe på, hvilken museumskø ønsker man å stå i, og hvor skal man spise frokost, lunsj, brunsj, middag,nattmat? Ja, for NYC er virkelig byen som ALDRI sover. Du kan fint leve som et nattmenneske og shoppe midt på natta, samtidig som early birds som meg føler meg helt normal der jeg bestiller frokost 05.00. Så var det det store valget? Hva skal en ta seg til?! Jeg er jo tross alt på ferie, og på ferie skal en gjøre akkurat det en selv vil. Slappe av? Shoppe? Løpe? Rulle? En god miks! Selv startet jeg en av dagene her nede på naturhistorisk museum! Interessant sted for de som ønsker å miste 90% av kroppsvekten sin på 1 sekund!!!" Ja, sånn helt seriøst! Se bare på  vekta mi. Kun 21,7 punds(6 kg)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som nordmann går det nesten ikke an å dra til NYC uten å få med seg Central Park. New Yorks grønne lunge. Den enorme parken gir deg en pustepause fra de mange lydene, luktene og LCD-skjermene som suger oppmerksomhet 24/7. Her får man faktisk tid til å tenke....Eller rulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite som slår å sette seg ned på en benk i parken og vite at man har hele dagen å rulle på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andre bilder som bør lokke deg til parken ved din neste NYC-tur: imageimage

image

imageOg når du har runda Central Park, hva med litt shopping? Pentagon Sports er en gigantisk sportsbutikk som du def. bør sjekke ut. Det er en av NYs største sportsbutikker, og for treningsgeeks som oss, en godtebutikk! På jakt etter ny treningsbh feks?

image image image image

Eller, du kan ta turen innom butikken for deg som liker fashion, fitness&music!

image

image image

Det er sykt mange juice/healthy shops i byen, selv har jeg fått dilla på Juice Press i Midtown. De har smaksprøver på alle de ulike juicene, men husk at prisen er skyhøy! Som alt annet i denne byen for øyeblikket! Så nyt den juicen a image

image

Når man bor på Manhattan er det lett å glemme de andre stedene i NYC.  Avstandene er virkelig noe for ultrarunners for å si det sånn, men de har et ekstremt bra undergrunnssystem her, noe som gjør at det er lett å komme seg rundt. I går kveld var jeg i Brooklyn for å spise middag, og var keen på å gjøre noe sprell etterpå. Så, hva passer vel bedre enn å dra innom et utested/spillhall?

På Barcade får du virkelig spilt fra deg!  image image

Uthvilt etter nattens spilling skal jeg finne meg et hyggelig frokoststed her i NYC. Håper dere nyter søndag hjemme! PS. Melder om 14 grader her. Med andre ord, norsk sommer! 😛