Hotellgym i NYC

image8.jpeg

Så og si hver gang jeg skal bestille hotell, står ofte hotellgym høyt på lista. Ikke det at jeg skal bo på gymmen hele oppholdet altså, men det å ha muligheten til å ta seg ei lita økt mellom slaga, er temmelig ålreit! Derfor ble jeg særdeles positivt overraska over gymmen på Ace Hotel her i NY! Vi snakker 5 tredemøller, flere apparater, vekter til alle og enhver, boksepute og et meget bildevennelig rom!

image

Og gjett om jeg skal bokse her senere i dag!

image

Få ut litt sinne her over den høye dollarkursen kanskje?

image

Og husk:

image

Tørst? Ja, da er det bare å ta litt vann fra den 50-talls inspirerte drikkestasjonen 😛Skulle tro vi var på gymmen på M*A*S*H om dere husker den TV-serien som gikk på TV2 back in  the days?

image

Ok da!

image

Og photobooth etter økta sier jeg ikke nei til! image

Nå erre tid for ei lita rulleøkt i Central Park før shopping står på plakaten! Wish me luck (...om å prøve å holde meg unna å kjøpe enda mer treningsklær, haha. As If! Har allerede google mapsa meg frem til Nike Town til etterpå)

Og følg meg på snap her nede: stinita

image