Når en duracellkanin har bursdag

IMG_2934.jpg

Tjoho! I dag fyller denne frøkna hele tretten.. ops, tretti år!  Jepp, 30 år med glede, glød og galskap skal feires! Dagen startet selvsagt på den aller beste måten; en skål med cottage cheese, eplebiter og kanel! ...Etterfulgt av en STOR sjokoladeplate på jobb. Vi snakker  200 g med ekte sukker! Alle vet vel at jeg er fan av balanse?

På jobb var det ikke kun fokus på sjokolade. Som den duracellkaninen som jeg er, var jeg selvsagt i hundre da jeg ble overrasket med følgende på jobben:

IMG_2934

Yes! En 12 kg Kettlebell sto og ventet på meg i resepsjonen! Gjett om det blir en hyggelig hjemtur da! Får kjøre utfall på banen for å skape litt liv og røre...

Og MED musikk til faktisk. JEPP! Den svarte ballongen spilller nemlig bursdagslåten når du knocker til den! Perfekt gave for en pop up DJ som meg!

FullSizeRender

Følte også at bursdagskortet jeg fikk fra kollegene mine representerte personligheten min i stor grad. Jobbe på!!!

12274356_10156204995325570_1722042357076025167_n

I dag blir faktisk min tredje treningsfrie dag. Kroppen har godt av pauser kjenner jeg, og spesielt når jeg hadde en heidundranes feiring i helgen med glowsticks, sushi, bobler og rockering.

ggggggg

IMG_2807

IMG_2774

IMG_2804

En liten feiring i kveld med familie og kjæreste før New York kaller på torsdag! Tenkte meg blant annet på Soul Cycle! Om du sitter på noen andre hotte tips om artige aktiviteter man kan finne på i metropolen, hyl ut a!

-DJ Pop Up-