Slik blir det gøy å trene magen

IMG_2669.jpg

"I probably do like 500-sit-ups. And If I'm having a really good day, I'll do like probably, 1,000." I give you sit-ups queen, Britney Spears. Men jeg tviler på at det var dette som var hemmeligheten bak Britneys flate mage. ( Som dog ikke varte lenger enn ekteskapet hennes med barndomskjæresten Jason Alexander. 55 timer altså. )  Likevel, hennes hang up på sit ups (knis) gjorde muligens at halve fanskaren hennes nå sliter med korsryggsmerter herfra og til banken. For sit ups er definitivt ikke en spesielt skånsom eller effektiv måte å trene magen på. Da anbefaler jeg deg heller at du tyr til følgende øvelser! Og du? Pass på svai i ryggen a! Stram både mage og rygg mens du gjennomfører disse øvelsene. Vi orker vel ikke å blakke oss på en fysioterapeut?

ORMEN. Start stående og bøy overkroppen mens du kryper deg som en orm langs gulvet. Samme vei tilbake!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

BENHEV med ball. Finn et stativ du kan henge i. Hold ballen mellom bena mens du senker og hever dem kontrollert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kabeldrag. Finn en kabel som du fester i samme høyde som kroppen når du står i planke. Før kabelen bakover mens passer på å holde kroppen rett. ( Skulle nok senket kroppen litt mer ned her! Men passe sliten!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RENEGADE ROW Stå i plankeposisjon med hendene plassert på to hantler. Før en og en hantel opp til brystet og ned igjen. Rolige bevegelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før armen opp til været om du ønsker å få med de skrå magemusklene også! (Lovehandlesa you know!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TRX FALL OUTS. Hold et godt grep i slyngen, men du sakte tipper deg fremover. Her må du stramme mage og rygg samtidig! Før deg sakte tilbake!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch i kabeltrekk: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krøll sammen magen, og før hodet ned mot underlaget, mens du passer på å føre albuene ned til lårene. Kontrollert opp og ned! Gå gjerne enda lenger inn mot lårene enn det jeg gjør her! ( Sliiten i mage av så heftig fotoshoot da vettu!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjør hver øvelse 10 ganger, 3 runder. En effektiv mageøkt som du definitivt vil føle etterpå!