10 grunner til å trene FØR jobb

RRRRRRIIIIIIIIIIIIING!!!! AU, den skingrende lyden igjen. Ett trykk og slumringen er et faktum. HEY, vent litt a!

Du skal ikke bare stå opp da? PRØVE å dra deg ut av senga? Gni bort øyerusket og ta innersvingen på alle de irriterende kollegaene dine som TRENER før jobb? De som sjekker inn på ELIXIA før du er i gang med den første scrollerunden på Insta eller Face?

Kom igjen ! La oss ta rotta på dem! Orker ikke sier du? Om jeg gir deg noen gode grunner da? Let`s try! Her er i alle fall mine 10 gode grunner til at DU bør teste morratrening!

  1. Undertegnede gir deg 30 minutter intervalløping på Elixia Bjørvika hver onsdag 07.00! Yes, sir! Her står jeg da! Superklar for  å løpe opp til Holmenkollen med deg! ( Vi kan i alle fall visualisere at det er det vi gjør når vi skrur opp den inclinen for full guffe!) Bor ikke i Oslo sier du? Vel, her har du eksempel på timene jeg kjører! Lat som du er med!Processed with VSCOcam with c1 preset2. Du kan finne på EN MILLION ting etter jobb. Jepp, når klokken slår fem-draget og de aller fleste er på vei til en cardio step-time, kan du dra hjem med gooood samvittighet og spise en god middag, eller treffe en venn du ikke har sett på lenge, eller besøke familien? Du har et HAV av tid til å gjøre mye annet morsomt! Kanskje finne deg en ny hobby til og med?

3. Du starter arbeidsdagen full av ENERGI. Yes, du er pumpa, gira, klar for å GI JERNET på jobb rett og slett. Endorfinene flyr i kroppen din, og din kreative hjerne jobber som hakka     møkk!

4. Du rekker å shoppe! Sliter med å finne tid til å kjøpe den ACNE-genseren du har sikla på en stund eller den nye løpesekken fra Salomon som var på salg? No worries. Nå kan du bruke ettermiddagen din til  å oppsøke alle de butikkene du ellers frykter som pesten på en klam lørdagsformiddag.

5. Du kan planlegge reiser. Den påskeferien kom litt brått på, eller? Nå har du endelig tid til å sette deg ned med kjæresten eller vennegjengen og planlegge den påskeferien dere har snakket om så lenge på Facebook-gruppa deres. Book hotell/hytte/aribnb og bli ferdig!

6. Du slipper kø. Treningssenteret er like tomt som på julaften dersom du er tidlig pån, og du slipper å stå i kø for å ta en knebøy eller tretti. HVOR irriterende er det ikke å måtte vente på folk som ALDRI blir ferdig? (Tenk om alle bare kunne kjørt 45/15 intervaller på trening a! Det hadde gjort susen!!! ) På morgenen  slipper du dessuten kø i dusjen, og det aller verste når du har dårlig tid: HÅRTØRKERKØ. Skrekk og gru. Verste som finnes for oss damer med langt hår! Nå er jeg ikke så fin på det altså, men når gradestokken viser minus, er det litt ålreit å kunne tørke håret så du ikke blir forkjøla ASAP og spolerer den kommende uka. De Dr.Phil-episodene blir ikke akkurat noe mer spennende med åra...

7. Du kan ha 4-stjerners middag på en hverdag. Hvorfor ikke gjøre en helt vanlig tirsdag til en festdag? Disk opp med en deilig middag, ( sauser med apostroffer og rare endinger er en innertier! Eller så kan du lage tidenes diggeste blomkålpizza og be folk ta med brettspill og lignende. Det bryter opp uka til de grader, og vips så er det kun få dager igjen til helg!

8. Catche opp med gamlegjengen fra skolen eller studiene. En kopp kaffe, te, en øl, et glass vin eller en tur med gamle kjente? Bruk ettermiddagen til å ta opp tråden fra gamledager. Nå gjelder det å komme til bunns i MYE. Hva skjedde EGENTLIG på den torsdagen på Frokostkjelleren i studietida eller har noen av dere kontakt med han artige karen i klassen som plutselig poster konspirasjonsteorier på Facebook i hytt og gevær?

9. En ny verden. Som A-menneske er det virkelig a whole new world (kilde: Aladdin) out there! Seriøst, det er så mye man ikke får med seg når gatene er FULLE av mennesker, biler, eksos blanda med siggabøylukt. Få et NYTT syn på byen din!

10. Soloppgang. Det finnes vel knapt noe som slår soloppgang fra Kollen ( Holmen/Grefsen) eller Stoltzen forsåvidt om du bor i BÆRGEN. Ferdig trent mens du kjenner sola varme den småsvette panna di etter å ha gogga deg opp en deilig bakke mens de andre drar seg i senga... Eller hva med en yogaøkt på morran? Namaste ass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅ, hva venter du egentlig på????

PS. Vi sees vel på timen min en dag? Jeg lover deg litt av en morrafest!!!

-DJ Pop Up-