Hva skal DU fredag morgen?

Bilde-1.jpg

Sette på slumreknappen når klokka ringer kanskje? Ditche jobb og si du føler deg litt dårlig? Man finner alltid en grunn til å ligge i den varme senga ei lita time til, eller hva? Men tenk om fredagen startet med en fest da? En real endorfindose før helga setter i gang? Hadde DET fått dere opp av loppekassa?

For de av dere som har fulgt meg på snap en liten stund, dere vet kanskje hva jeg snakker om! Forrige mandag prøvde jeg iherdig å vekke dere gjennom en MEGET høylytt og energirik MY Story.  06.00 statet jeg en aldri så liten pop up joggetur/fest opp Grefsenkollen med Marte fra Sprekfisene.no! Etter at vi begge har vært ganske så rause med likes og comments til hverandre på Instagram, tror jeg vi skjønte at HER måtte noe gjøres! På tide å samkjøre Sprekfisene og Pop Up DJ!

Dessverre bor den ene sprekfisen et par kilometer unna Oslo, 584 for å være eksakt,  så hun får bli med på joggetur når vi bestemmer oss for å virkelig legge inn støtet og ta en ultrajoggetur til Stavanger. ( DÆVEN, det blir mange låter det...Får begynne å jobbe med lista nå!)

ANywho, Sprekfis 1 og jeg møttes på Storo 06.00 skarp forrige mandag, for å gogge( ja, for det ble mer gogging enn jogging) opp til Grefsenkollen. Med pumpende Robyn-remixer og et par kommerse hits fra 90-tallet ispedd noen nyere housetunes, fløy vi opp til Grefsenkollen!

IMG_1446

Ja, og du ser kanskje hva jeg har i hånda foruten om kassa? SJOKOLADE. Snille Marte hadde fraktet med seg sjokolade i lomma som en velfortjent belønning på toppen.

Hele mandag levde jeg på denne løpeturen, og den fulgte meg videre gjennom uken. Dette var jo SÅ gøy! Samtidig som vi fikk trent kondisjonen, vil jeg tørre å påstå at vi lo oss til en ab eller to mens vi gogget opp til Grefsenkollen med mimremusikk fra da vi var yngre.  HERREGUD husker du den låta eller??

( Fra Daze til Alex Party og Gigi D`Agostino. Smells like teen spirit!)

Og jeg tror vi begge satt med den samme følelsen av at DETTE må vi gjøre igjen.. Et par dager senere poppet følgende melding inn på Facebook:

IMG_1832

JEPP! Nå har vi lyst å få med dere også!!! På en real goggetur opp til Holmenkollen denne gangen! Vi lover treningsglede på HØYT nivå! Så, hvem tar utfordringen vår? Hvem blir med på en real morgenfest fredag morgen 06.15? Oppmøte utenfor Elixia Colosseum! PS. Kassa har flere mimrelåter å by på, så nå kan dere nesten ikke si nei! Da sees vi på tidenes goggetur da?

DJ Pop Up