The Great Escape

Noen fikk kanskje med seg snapchatstoryen min onsdag kveld? Vel, for de av dere som ikke gjorde det, så kan jeg fortelle dere at jeg var på litt av en løpetur! Tirsdag kveld poppet det nemlig opp en mail i innboksen min fra Harvest:

"Vi har noen ledige plasser til The Great Escape. Oppmøte 15.30. The Great Escape er løpsserien uten startnummer der løperne først ved start får vite hvor de skal. Ta med mat, godt med klær og løpesekk. Middag 19.00. " Dæven. Dette kunne jo ikke bli bedre! For det første er jeg en sucker for utfordringer, for det andre er det jo sabla gøy å gjøre noe aktivt med andre, ukjente mennesker! Dette måtte bare bli bra! Ved oppmøte fikk vi utdelt et kart som vi skulle følge.  Fett! tenkte jeg. Som knapt har vist forskjellen på nord, sør, øst og vest.

IMG_1641

Heldigvis er jeg rimelig stødig på tekniske dupeditter, og få minutter etterpå var jeg godt i gang med min ny nerde-app, Strava! Og jeg sier som rutinerte Strava-brukere: Har det ikke skjedd på Strava, nei da har det ikke skjedd!  Det var også denne appen som redda oss den siste delen da det var bekmørkt og kartet hadde badet i x antall sumpmyrer.

IMG_1711

Løypa gikk fra nedre del av Akerselva, nærmere bestemt ved Blå, opp til Bjerke og opp mot Sognsvann og Vettakollen før den siste deilige bakken drar deg opp til Skjennungsstua. En real syrefest på 18 km med andre ord!

Tok meg selvsagt tid til å smile til fotografen i forbifarten!

untitled

Men når svetten siler som aller mest,  og du snuser på din 15 km idet du tråkker deg bestemt opp Vettakollen, da er det litt vanskelig å trekke på det smilebåndet gitt!

12045798_10153407586624678_7510386206877425683_o

Etter eksakt 2 timer og 38 minutter var jeg endelig fremme, og jeg kan sverge på at den hønsesuppa kombinert med en øl foran peisen, slo nok mammas julemat der og da..( hysj, ikke si det til henne!)

jyjrj

Og la oss ikke glemme den deilige muffinsen som veide typ en halv mursteinsblokk!

nhjthj

Vi fikk alle en velfortjent premie, jeg har valgt å kalle min for syrefestkjeppen! IMG_1712 Og ettersom jeg var den personen som var lengst ute i skogen den dagen, ble jeg også vinneren av Hakkespettboken!

untitledkk Og alle GPS-klokkene var  enige om at det hadde vært en fin dag! IMG_1682 En sliten, men passe fornøyd running DJ! IMG_1688

Og du? Vi sees på Strava da! Stine Hartmann kaller jeg meg:)