Oslo rundt

Ja, det føltes nesten slik ut etter at jeg vimsa byen rundt i anledning høstens presseuke. Her får vi presentert nyhetene som kommer i butikk neste år, og det gjorde at jeg umiddelbart kunne ønske det var februar typ i morra!

Heldigvis er noe av dette i butikk allerede, og jeg fant raskt en av mine favoritter...Som ivrig syklist, nå også som vi går mot kaldere/mørkere tider, er det alfa omega med refleks/lykt. ( Og ikke glem hjelmen dere!) Og ja, jeg har utallige refleks! Dessverre har jeg en tendens til å miste disse der jeg suser gjennom byen, og hva er vel ikke da mer praktisk (og pent for øvrig) enn klær MED refleks i seg? Morild Norway. De har skjønt det vettu! Bare se på bilde nr 2 når flashen er på.

IMG_1525

IMG_1526

Fantastisk!!!! Og mens vi er inne på praktiske plagg dere, hørt om jakken som kan søke deg opp dersom du er lost?Jeg ble i alle fall mektig imponert over Peak Performance-jakken som via en ørliten detektor klarer å lokalisere deg i fjellet!

IMG_1565

Jeg sa den var liten!

IMG_1564

Og selvsagt kommer det også en haug av nye treningsklær i kategorien: Fest på trening!

IMG_1554

IMG_1551

IMG_1555

A girl can never have too many sneakers!! ( eller, Hayden har nok satt en stopper for meg der...) MEN denne artige Adidas-skoen må jeg neste bare få tak i når den kommer på markedet. Skoen er faktisk tilpasset kvinnelige føtter! Dæven døtte.

IMG_1571

Møtte også på frøken strøken, Pia Seeberg! Dette er våre favorittjakker da! Sykt praktiske på trening! Godt pustestoff og greier. Og megalett om du planlegger et maraton eller to til neste år!

IMG_1605

Ingeting som er bedre enn trendy+komfort, så for de som er ivrige Ugg-fans, sjekk ut disse!! Vedder på at disse vinterskoene blir godt representert i bybildet fremover, eller ved neste Coachella-festival til og med?

Fikk også fylt på godt med mat, og her har du altså den mest trendy frokosten jeg ser for tida! #chiapudding! Og det beste? Den lager seg selv! Chiafrø, mandelmelk eller en søt melk som for eksempel soya med vanilje, en vaniljestang, og la det godgjøre seg i kjøleskapet over natta. Voila!

Var for øvrig Oslo rundt i går på kveldstid også, men det er annen historie/bloggpost!

Hint, sjekk snapchatten mine! Kaller meg for stinitia!

-DJ Pop Up-