Ikke barre barre

“Dette er trening som kommer til å gi deg en dansers kropp, uten at du trenger å ta et eneste dansetrinn”

Slik er teaseren til treningstimen som de nå skal lansere på SATS Elixia. Trendy som rakkern i NYC og Hollywood akkurat nå, og  Taylor Swift, Dakota Fanning og Rosie Huntington Whiteley digger det, skriver SATS Elixia.

Og Pop Up DJ? Ja, hun måtte selvsagt prøve!

  Lord almighty.  Pop Up var klar for å danse. Tip the toes. Brilijere med sine Flashdance-moves. Men ikke så lett å gjøre detta etter helgens fjelltur må jeg innrømme! Stiv som en sveitsisk stokk.

Anywho, vi fikk en 30-minutters innføring i Barre, men for kroppen min kjentes det mer ut som jeg hadde trent i lange 60 min!

   

  Røre bakken nå, stive-Stine!

[wpvideo dYUe062a] [wpvideo upI0tne7]

Så, hvordan er så timen? Tøff, og meget utfordrende for oss som ikke er så vant med å tøye og bøye!! Men desto mer nødvendig ! Timen begynner med yndige trinn og du prøver iherdig å ligne en svane, men BOOOM! Så krydres den med heftige utfall og svetten siler! Likevel, føler meg sjukt som Jennifer Beals i Flashdance. Mangla bare permanenten. Og dansesokkene. Og den digge trusa med høyt liv. Og et par dansetrinn eller to!

-DJ Pop Up