DJ Pop Performance er klar!

Pop Up er klar. Pop Up har pakka. Praktiske sko, praktiske klær og praktisk sekk. Nå hadde mamma vært stolt av meg! Jeg som ellers legger ut på en fjelltur i lave HM-sokker til 19,90 og Bik Bok-genser laget av acryl! Pråteinbarer er med, buff, plaster, kamera, tannbørste,  kompresjonsstrømper meg her og der, øreplugger,( ja, jeg hater jo bråk etter klokka 22.00 på kvelden og man vet jo aldri hvilke ultrarunners som øver på noen høye kneløft i rommet ved siden av meg!)

Men spørsmålet er, er Matterhorn og Peak Performance klar for MEG??? 30 deilige km i 2500 meter høyde. Vi skal bli gode venner du og jeg Matterhorn! Skal ta med meg dette Stoltzen-smilet heeeele veien til Schveits! IMG_5576

Nå har jeg ikke tid til å grue meg mer heller! Jeg får si som min store motivator og mentale trener: JADDA! JOBBE PÅ! LITT TIL! PRESS DEG SELV NÅ! Åja, det var visst meg det! Selveste Pop Up DJ! Jaja, jeg får håper at dere også heier litt på meg! Ta på noe gomusikk på lørdag a og lat som dere pusher meg opp bakkene!

IMG_5582

 Og du? Følg meg gjerne på snapchat a! Kaller meg for stinita! Skal prøve å legge ut litt  fra det store løpet.

-DJ Pop Up-

Sponset