Pop Ups helgeutfordring

Jeg elsker utfordringer. Helst siden jeg var 19 år og hadde mitt aller første radioshow på radiOrakel der jeg måtte foreta meg en brazilian wax på direkten ( Ja, det gjorde driiitvondt. Og det var passe kleint å ringe den brasilianske ambassaden i forkant for å bestille en voksetime...), har jeg lært at jeg bare må hoppe i det. Jeg må tørre. Si ja. Alle disse klisjequotsa om å angre på ting man ikke har gjort, de stemmer jo på en prikk!

I fjor tok jeg utfordringen om å dra på rollerbladesmaraton i Berlin. Uten å ha stått på rulleskøyter i det hele tatt. En måned før maratonet kjøpte jeg meg nye blades. På salg på XXL. Funka som rakkern. Og jeg følte meg som en verdensmester etterpå!

10606368_822370674469811_8456870119321526728_n I år? Et 30 km løp i Zermatt, Sveits med Peak Performance. 2500 meter høyde. Tror ikke jeg kommer til å smile like mye som han rakkern her dog: _aku8786

Løpt litt litt før han ja...Du ser det for deg eller? Me against the mountain!

23082014-_dsc3142

Tredemølle-Pop Up sa ja i alle fall, og begynte å øve i bakgården. FullSizeRender(3)

FullSizeRender(11)

Og i gata.

 FullSizeRender(10)

Og vet dere hva? Jeg tror jaggu meg jeg skal løpe uten musikk! For aller første gang! Jeg skal kjenne på den deilige, tynne fjellufta som sikkert gjør meg litt svimmel, mens blikket mitt flakker over de majestetiske alpene samtidig som jeg hører lyden av tungpustende ultratunners som suser forbi meg. Mens jeg? Jeg tar meg noen velfortjente  selfiepauser her og her. Stopper litt opp. Kjenner på det faktumet at jeg er DÆVSLITEN, mens jeg sier til meg selv: JOBBE PÅ, STINE! JADDA! BARE 2,5 MIL IGJEN!  Så derfor trenger jeg litt hjelp her! Av dere! Legg igjen et heiarop til meg a! Så jeg kan tenke på dere mens jeg flyr over fjellene i Sveits! For hvor er MIN pop up DJ når jeg trenger henne som mest?:)

-DJ Pop Up-