Første skoledag for DJ Pop Up

Første skoledag for mange i dag. I feel your pain! Selv fikk jeg raskt kallenavnet Bæsjeflekken grunnet en noe oversized føflekk i trynet (som jeg på et senere tidspunkt lærte at hadde et så fint navn som en skjønnhetsflekk) jeg hadde halvveis astma, pollenallergi og etter kun 10 dager på skolen fikk jeg briller. Og sjekk DET mellomrommet a dere. Det vakke akkurat utbredt på catwalken på tidlig 90-tallet dessverre.FullSizeRender(13)

Men EN ting hadde jeg. Jeg ELSKET å snakke høyt. Noe bildet fra første skoledag også illustrerer godt. Her står jeg og babler for meg selv. Funderer vel på hva jeg skal bli når jeg bli stor. Men jeg tror neppe at en pop up DJ var det første som slo meg..

FullSizeRender(10)

Anywho, årene gikk og det var på tide å bytte skole. Ungdomsskolen. Grøss. Øraker ungdomsskole. Der alle de kule gikk. Mens jentene i klassen var fyllesyke på en lørdagsmorgen etter å ha styrta peach canei blanda med tequila kvelden før, var  jeg mer interessert i politikk og stakk gjerne grytidlig på platesjappa Hysj Hysj  på CC Vest for å høre på div. nye CD-er de hadde fått inn. Og kanskje ble en av dem med meg hjem. For 189 kr. Det var den ukelønnen. Og mitt ungdomsopprør? Jeg meldte meg inn i et ungdomsparti, gikk med Che Guevara T-skjorte, palestina-skjerf og nekta å sminke meg. På en høyrevridd skole. Det var stas kan du tenke deg! Men jeg kunne å ta igjen. Slang noen noe dritt, ja da var det fram med den røde Date-parfymen min som jeg gjerne dynka gutta i. Rett skal være rett.

Det jeg prøver å si her, er vel at det ble menneske av meg også! Jeg kom gjennom det. Uansett hva slags gjeng du tilhører, så spiller det liten rolle når du står der, 18 år gammel med vitnemålet i hånda og har verden foran deg! You are FREE!

Hva jeg drømte om da jeg var yngre? Utenrikskorrespondent. Vel, Topp-journalist var jo ikke såå langt fra sannheten!

Og en Pop Up DJ. Herregud, det slår vel de fleste drømmene jeg hadde som yngre. Til og med den om å være Victoria Beckham. For jeg tror ikke hun kan spise Kvikk Lunsj melkesjokoladeedition til middag! (Følg meg på snap så skjønner du hva jeg mener! stinita kaller jeg meg) Det var alt for meg i dag! Over og ut. Eller LEV VEL som jeg pleide å skrive i min Topp skoledagbok.

-DJ Pop Up-