Im your venus...

Im your fire at your desire. Ja, du kan banne på at jeg satte St.Hanshaugen på fyr da jeg ble med min kompis Sasha på en Freeletics-økt ved navn Venus forleden dag. Som den nysgjerrige duracellkaninen jeg er, har jeg en tendens til å hekte meg på nye treningstrender.

Som dere vet, var det rulling som sto i hodet på meg i fjor, men i år har jeg latt meg fascinere av kompisen min Sasha, som sa farvel til styrkerommet for et par måneder siden, og nå KUN trener ved hjelp av en app på telefonen sin som heter Freeletics. Høyintenistetstrening med egen kroppsvekt. Jeg testet ut en mini Freeletics-økt på stuegulvet her om dagen, men ønsket virkelig å sette meg inn i dette og oppsøkte derfor Sasha som ikke akkurat var vond å be! IMG_4519

Dagens økt så slik ut:

50 push ups

20 sit ups

50 knebøy

4 ganger-så raskt som overhodet mulig!

...og der var Sasha i gang!

IMG_4535

Squatsa gikk så raskt at hver gang jeg skulle ta bilde av han ble han blurry gitt!IMG_4542

En liten innføring i økta ( som han følte for å avslutte med et par burpees tuck jump for moro skyld!)

[wpvideo yf9HSPMC]

Se, så blid etter ferdig økt!

IMG_4560

Testa et par hopp sjæl. Kan ikke skryte på meg et tosifra antall her..

IMG_4571(1)

Konklusjon : Gøy, ganske utfordrende og grisesliten på slutten ! Men frister til gjentagelse! Med en arbeidsperiode på 30-45 minutter( med mindre om du er rask på labben!) passer dette perfekt for folk med dårlig tid! Har dere prøvd freeletics før?

DJ Pop Up