Fra Slotts til slått ut

img_4475.jpg

Duracellkanin til tross, det er ikke bare burpees som har stått i huet på denne frøkna her de siste årene. Musikk har alltid vært STOR del av livet mitt, og før jeg ble bitt av treningsbasillen, var sommerferien forbeholdt festivaler. Og ikke bare norske du! Neida! Som regel har det vært de spanske festivalene som har fått smake på feriepengene mine. Fra Primavera Sound til Summercase og Sonar. Fra hosteller med 10-manns rom som du deler med prompende backpakere til de senere årene der man heller spytter inn litt mer penger og leier en leilighet med sine beste venninner...Koselig! Spes når alle får mensen samtidig! .Har har vi heldigvis fått i oss litt mat. Og holder fasaden oppe

10337701_10155819168390122_8185572046754884341_n

De spanske festivalene har dessverre uteblitt de siste årene, men i går ble det en spontantur til Slottfjell med disse karene!

IMG_4455

Gleda oss masse til årets pool party, som ikke akkurat går inn i historiebøkene vil jeg tørre å påsta. De skyene i bakgrunnen forteller vel litt om ståa. Og da startskuddet på festen gikk, var det MUSESTILLE.  Det går jo ikke i popupdjstine sin verden, så heldigvis hadde hun med kassa si som dere ser på bildet!IMG_4382 Kassa redda festen i ei lita time, før vi bestemte oss for å suse videre til brygga. Og der endte vi opp i en sjørøverbåt

hvor musikken var i fokus. Dette mannskapet hadde nemlig med seg sin helt egen DJ!

IMG_4427

Tre øl senere sjekka vi ut festivalområdet. Ble dessverre ikke de mange bildene på festivalene, men rakk å mase meg til detta!  FullSizeRender(27)

Fikk sett et par konserter før frøkna var helt KAPUTT 23.00. Sånn er det når jeg ELSKER å stå opp tidlig hver dag! 08.30 bar det avgårde til Oslo, og siden sola skinte som bare rakkern, tok jeg med meg Hayden på en liten PT-økt i Grefsenkollen!IMG_4469 Where is pop up?? Jadda, vi jobba oss popover skibakken blant annet!

IMG_4495

Løp i skogen.

IMG_4484

Pesa oss til svetten sila...IMG_4497

...og avslutta løpeøkten ( som var på 1 mil) med en aldri så liten freeletics-økt! Hayden har nemlig ikke testet Freeletics før, så jeg ga han en liten innføring!

75 juming jacks

10 burpees

30 leg lever

75 juming jacks

30 sit ups

10 burpees

SKulle egentlig kjøre denne festrunden  tre ganger, men da Hayden så sånn her ut:

IMG_4480

...skjønte jeg at han var ganske pumpa etter PT-timen med Pop Up!

Jeg var temmelig fornøyd sjæl skal jeg si deg! IMG_4477

Har DU lyst på en PT-time med Pop Up? Lover deg en real svettefest som du garantert kommer til å huske!

Send meg en mail:

stine.hartmann@gmail.com

- DJ Pop Up-