Free your mind

I går hadde jeg min sedvanlige scrollerunde på Instagram før leggetid. Den besto av se-hvor-fin-utsikt-jeg-har-fra-sydenhotellet-mitt-bilder, to-tre bilder fra Fjordfest , andre igjen sippa på duggfriske øl på Slottsfjell, noen hang på gymmen og tok #buttselfies, andre spiste Questbars... and the list goes on. Og etter ti-minutters snoking på diverse Insta-profiler, kom jeg over et artig treningsprogram gitt! Og for deg som ikke liker burpees, find another blog to read!!! (Neida, hater det sjæl når antallet er over 10, men så lenge musikken dundrer og går i bakgrunnen, er det bare å bite tenna sammen og la svette silen, holde ut og hoppe så høyt at taket løfter seg! Sa jeg FØR jeg prøvde dette treningsopplegget...)

FREELETICS heter altså denne profilen. Joa. Så har de sånne classical work out quotes som jeg får litt mark av.

Talent is Natural. Excellence is Choice.

Determination. Discipline Dedication

Impossible is just a Word.

Strong is the New.. WHATNOT!

 Funker sikkert for noen altså, men selv holder jeg meg til gode gamle Nike(JUST DO IT) og ei lita spilleliste som jeg har valgt å kalle jadda! jobbe på!

IMG_4318

Anywhooo, Freeletics er rett og slett HIT-trening du kan gjøre hvor som helst. ( Enkelte øvelser krever dog et stativ dersom hang ups står på programmet) Vi snakker burpees, jumping jacks, sit ups, lunges, push ups and so on!

Slik ser appen ut: FullSizeRender

Noen av øvelsene: kkk

Selv kjørte jeg dette programmet:

75 jumping jacks

25 burpees

50 leg lever

75 jumping jacks

50 sit ups

25 burpees.

Ganger 4. Pause på 1 minutt mellom hvert sett. Prøv den a. Jeg døde. Etter første runde. Tok en lang selfiepause.

IMG_4330

En pause til.

IMG_4340

Jobba litt:

[wpvideo DnkZudzx]

Død over burpees.

image1

Glemte at jeg måtte sykle til jobb etterpå. Ei litta mil. Tar vanligvis rundt 30 min. Tror jeg brukte 50 minutter.

Litt sliten kan du si! Tror appen koster et par kronasjer per måned etter at du har testa gratis i to uker. Spørs om jeg gidder. Ordet burpees....

Vel, la oss si at jeg trenger mer enn et par gode endorfinlåter for at jeg skal gidde å ta en BURP til.

(Og nei, ekke sponsa innlegg dette altså! Tenkte jeg bare skulle fortelle dere om hva jeg kom over en kveld

på min daglige instascrollerunde. Neste gang skal jeg heller få dilla på kakekontoer.)

- DJ Pop Up-