Søtpotetfries og sommermusikk

Siden gradestokken viser HØST, tenkte jeg å få opp sommerstemningen deres med min nye Pop Up DJ-spilleliste!

Summer of Pop Up DJ!

Enten kan du ta deg en løpetur i det fri og kjøre musikken på full guffe mens du flyr avgårde...

 IMG_2169

Eller du kan vatte opp lista hjemme på kjøkkenet og lage søtpotetfries! Det er i alle fall min plan i dag ! IMG_3940

Hvordan  lager du disse rakkerne da?

Skrell en søtpotet som du kutter opp i strimler. Gass opp ovnen til 250 grader, og legg strimlene i en ildfast form. Hell litt olje og peppermix på toppen, vent (lange) 20 minutter ( det virker nemlig som EN EVIGHET når du er sulten som fy!) Og voila! Fest for ganen! Og hvorfor jeg velger søtpoteten framfor vanlig potet? For det første synes jeg smaken er HUNDRE ganger bedre ( sikkert på grunn av min søte gane), for det andre er søtpoteteten også svært rik på betakaroten som du blir fortere solbrun av. Helt greit med tanke på sommeren i Norge der sola ikke akkurat har vært stamgjest de siste ukene!

Med søtpottis i kjeften og musikken på full guffe, skal jeg nyte resten av kvelden og følge spent med på om brunfargen kommer sakte, men sikkert...!

- DJ Pop Up-