Summer of Pop Up DJ

Summer of Pop Up DJ! Den starta så bra vettu! Med en uforglemmelig tur Down Under

IMG_2018-0

...hvor jeg lærte å surfe!

IMG_2873

og spiste god mat..

IMG_3164

Og x antall acai bowls!

IMG_2712

...og trente på det senteret i verden med kanskje tidenes feteste utsikt...

IMG_2503

...og blakka meg på verdens fineste butikk! Spell!

IMG_2772

Og når jeg kom hjem var det bassengfest for alle penga!

IMG_3538

Ja, i helgen fikk jeg også mast meg med på nok en bassengfest!

IMG_3891

Men så kom dette regnet da dere...Brunfargen falmer for hvert minutt som går, jeg har ikke lenger treningssenteret for meg selv på morran og det er bare å glemme å leke hippie i lange hvite kjoler...BUUU!!!

SÅ, hva skal en ta seg til? Selv har jeg mekket en musikkliste! Den er så bra vettu. Først ut er denne låta.  Du lukter sommern. Solkrem. Kropper som danser. Den deilige kveldssola som aldri ser ut til å gå ned. Eller er du kanskje på joggetur? Ja, da flyter du greit med denne låta på øret! Litt til nå. Og vi flyyyyyr over asfalten! Lett og ledig! Jadda! Snart poster jeg lista.

Men nå.

Gabriel & Castellon - Es Vedra (Touch & Go Radio Mix)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6f8W0nBa8yk]