Knekkefest

Mandager etter en festlig helg er ikke alltid like morsomme. Bena kjennes blytunge ut når de først klarer å stable seg ut av senga, og når de har karret seg heimat etter en lang arbeidsdag er de særdeles vonde å be med på trening! Uansett hvor mye jeg skriker og bærer meg, vil de ikke bevege seg ut av døra. Så, hva gjør man da? Baker vel! Og gjerne da med det man har i skapet fra før av! ( Og det ble ingen sjokoladekake nei. For sjokolade EIER jeg ikke. Det vil si, så fort jeg går til innkjøp av noe som inneholder SPOR av sjokolade, forsvinner det gjerne samme dag/time. Sjokoladekalendere på denne frøkna her? Glem det. Spist opp 1.desember. På morran. ) Derfor ble det mine gode, gamle knekkebrød denne mandagen!

Knekkebrød a la Stine 3 ½ dl sammalt rugmel 3 dl letkokte havregryn 1 ½ dl sesamfrø 1 dl linfrø 1 dl kruskakli 1 ts salt 7 dl lunkent vann 1 ts honning

How to: 1. Bland alt sammen i en stor bolle, og bruk en slikkepott for å fordele deigen ut på to stekebrett med bakepapir. Tenk at knekkebrødet skal være like tynne som Kate Moss.

2.Sett brettene i ovnen på 180 grader(VARMLUFT!) i ca. 10 minutter før du tar brettne og kutter opp deigen med en pizzarulle.

3. Sett knekkebrødene tilbake og stek i cirka 20-30 minutter.  Ta ut knekkebrødene som du nå legger over på en rist.  Sett ovnen ned til cirka 50 grader og la døra stå åpen. La de stå i omtrent 30 minutter før du sier deg ferdig. Vel bekomme!

FullSizeRender-5

Og låta som var med meg på bakinga?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F2Z1JqjLZDo]

JADDA!

- DJ Pop Up-